H. D.
2020.03.12 19:55

SEHA-liga: A legracionálisabb az lenne, ha szüneteltetnék a sorozatot – Davis

David Davis, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője a szerb RK Vojvodina elleni SEHA-liga-negyeddöntő visszavágója előtti sajtótájékoztatón az esélyekről és a koronavírus-járvány hatásairól is beszélt.

 

„Őszinte leszek: nem tudom, hogy mit várjak a szerb Vojvodina elleni szombat esti hazai SEHA-liga-visszavágótól… A világot most egy igencsak kellemetlen szituáció uralja. A fókusz helyzetünkben a kezünkön van, hiszen mindig, minden szituációban azt használjuk. A kézilabda egy kontaktsport! Úgy gondolom, hogy a legracionálisabb megoldás az lenne, ha szüneteltetnék a sorozatot” – idézi a vehir.hu David Davist, a Telekom Veszprém vezetőedzőjét.

„Ha igenis játszanunk kell, akkor lelkiismerettel készülünk fel azért, hogy a legjobb formánkat nyújthassuk majd az üres arénánkban, és akárcsak az odavágón, itthon is győzelemmel léphessünk le a parkettről” – fogalmazott a spanyol szakember.

Az első mérkőzésen, Szerbiában a Veszprém 31–26-ra nyert. A jelenlegi állás szerint a visszavágót az eredeti időpontban, de nézők nélkül rendezik meg Veszprémben.

FÉRFI KÉZILABDA SEHA-LIGA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Március 14., szombat
19.00: 
Telekom Veszprém–RK Vojvodina (szerb) (Tv: Spíler1)
Az első mérkőzésen: 31–26 a Veszprém javára

2023.02.01 00:15:10

Kézilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A lehetséges válaszadók vajon látják-e a saját felelősségüket? Sajnos akadnak sportáganként olyan megmondóemberek, akik hosszú évek óta a rendszer döntéshozói, iránymutatói, véleményalkotói, mégsem látszódik a területükön zajló munkában vagy legalábbis a végeredményén az előrelépés.

2023.01.29 14:07:39

Kézilabda nemzetisport.hu

Chema Rodríguez együttese nagy hajrával egyenlített a rendes játékidőben, de végül nem lett meg a győzelem.