SEHA-liga: A legracionálisabb az lenne, ha szüneteltetnék a sorozatot – Davis

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.12. 19:55
David Davis, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője a szerb RK Vojvodina elleni SEHA-liga-negyeddöntő visszavágója előtti sajtótájékoztatón az esélyekről és a koronavírus-járvány hatásairól is beszélt.

„Őszinte leszek: nem tudom, hogy mit várjak a szerb Vojvodina elleni szombat esti hazai SEHA-liga-visszavágótól… A világot most egy igencsak kellemetlen szituáció uralja. A fókusz helyzetünkben a kezünkön van, hiszen mindig, minden szituációban azt használjuk. A kézilabda egy kontaktsport! Úgy gondolom, hogy a legracionálisabb megoldás az lenne, ha szüneteltetnék a sorozatot” – idézi a vehir.hu David Davist, a Telekom Veszprém vezetőedzőjét.„Őszinte leszek: nem tudom, hogy mit várjak a szerb Vojvodina elleni szombat esti hazai SEHA-liga-visszavágótól… A világot most egy igencsak kellemetlen szituáció uralja. A fókusz helyzetünkben a kezünkön van, hiszen mindig, minden szituációban azt használjuk. A kézilabda egy kontaktsport! Úgy gondolom, hogy a legracionálisabb megoldás az lenne, ha szüneteltetnék a sorozatot” – idézi a vehir.hu David Davist, a Telekom Veszprém vezetőedzőjét.

„Ha igenis játszanunk kell, akkor lelkiismerettel készülünk fel azért, hogy a legjobb formánkat nyújthassuk majd az üres arénánkban, és akárcsak az odavágón, itthon is győzelemmel léphessünk le a parkettről” – fogalmazott a spanyol szakember.

Az első mérkőzésen, Szerbiában a Veszprém 31–26-ra nyert. A jelenlegi állás szerint a visszavágót az eredeti időpontban, de nézők nélkül rendezik meg Veszprémben.

FÉRFI KÉZILABDA SEHA-LIGA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Március 14., szombat
19.00:
Telekom Veszprém–RK Vojvodina (szerb) (Tv:Spíler1)
Az első mérkőzésen: 31–26 a Veszprém javára

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik