Női kézi-vb: a kameruni mezőnyjátékos valószerűtlen „védése” – videó

Vágólapra másolva!
2017.12.06. 21:16
Még a keddi Hollandia–Kamerun (29–22) csoportmeccsen történt az alábbi vicces jelenet a németországi női kézilabda-világbajnokságon. A 10. percben fordulhattak a hollandok, a kameruni kapus, Noëlle Mben Bediang elszámította magát, nem tudta elkapni a labdát, az ellenfél játékosa elfutott mellette, és az üres kapuba lőhetett volna, azonban hirtelen berepült a büntetőterületen belülre az irányító Anne Michelle Essam, és akrobatikus mozdulattal, lábbal (!) hárított. A hollandok természetesen hetest kaptak, de az egyéb szankció elmaradt, ha csak azt nem vesszük, hogy a reklamáló holland kispad kapott sárgát.

„Nem a legjobb az ütemérzékük, kicsit ügyetlenek, ugyanakkor rendkívül erősek" – magyarázta utóbb a győri Nycke Groot, miért kockázatos ilyen csapatok ellen játszani.„Nem a legjobb az ütemérzékük, kicsit ügyetlenek, ugyanakkor rendkívül erősek" – magyarázta utóbb a győri Nycke Groot, miért kockázatos ilyen csapatok ellen játszani.

„Nagyon örülök, hogy vége a mérkőzésnek, nagyon tartottam attól, nehogy súlyos sérülés történjen" – tette hozzá Helle Thomsen, a hollandok szövetségi kapitánya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik