Női kézi-vb: a hazautazó dán irányító kicsit fellélegezhet

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2021.12.03. 20:33
A legsúlyosabb térdsérülést elkerülte Mia Rej, a dán női kézilabda-válogatott irányítója, azonban így is véget ért számára a torna.

Mint beszámoltunk róla, Rej a Tunézia elleni csoportmeccsen sérült meg, amikor csapattársa ráesett a térdére. Hatalmas fájdalmak közepette, hordágyon kellett levinni a pályáról, miközben még az ellenfél játékosait és a nézőket is láthatóan megfogta az eset.Mint beszámoltunk róla, Rej a Tunézia elleni csoportmeccsen sérült meg, amikor csapattársa ráesett a térdére. Hatalmas fájdalmak közepette, hordágyon kellett levinni a pályáról, miközben még az ellenfél játékosait és a nézőket is láthatóan megfogta az eset.

A Spanyolországban elvégzett tesztek után némileg fellélegezhetett, a legrosszabb forgatókönyvet megúszta.

„Az elvégzett vizsgálatok azt mutatták, hogy a belső oldalszalag sérült meg a jobb térdemben, de a keresztszalagnak és a meniszkusznak nincs baja. Természetesen megkönnyebbültem a hír hallatán, mert egyből az jutott eszembe az esetnél, hogy keresztszalag-sérülés lesz, amiben már volt részem. Számomra véget ért a vébé, emiatt csalódott vagyok, de a legjobbat kívánom a többieknek” – idézi Rejt a dán szövetség közleménye.

A játékos péntek este haza is utazik Dániába. Jesper Jensen szövetségi kapitány már a délelőtti sajtóeseményen elmondta, behívták a Herning-Ikast irányítóját, Michala Möllert, bár a szakember ekkor még hivatalosan nem akart beszélni a cseréről.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
nso_uj_cikk_embed
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik