Női kézi: Változatlanok a célok a következő idényben is Győrben – Görbicz Anita

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.06.16. 13:52
null
Görbicz Anita (Fotó: gyorietokc.hu)
Görbicz Anita szerint változatlan a célkitűzés a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál, azaz megnyerni a bajnokságot és a kupát, valamint bejutni a Bajnokok Ligájában a négyes döntőbe – írja az MTI.


A klubelnök kiemelte, nagy dolog, hogy visszaszerezték a bajnoki címet, mert így a következő szezonban automatikusan indulhatnak a BL-ben, és nem kell „zöld kártyára” várniuk.

„Nekem tavaly sajnos még a döntőbe sem sikerült bejutni, úgyhogy ezért mindenképpen előrelépés az idei évad” – értékelte csütörtökön az M4 Sport Sporthíradóban a BL-idényt Görbicz Anita, aki egy év alatt lett játékosból sportigazgató, majd elnök. Az idei, budapesti fináléban a Győr 33–31-re kikapott a norvég Vipers Kristiansandtól.

Görbicz Anita kiemelte, nem titok, hogy válogatott játékosokat akar nevelni a klubnál, szeretné átadni a tapasztalatát a gyerekeknek. Hozzátette, ehhez egy új struktúrát állítanak fel, jobban kontrollálják az edzőket és a játékosokat, akiknek pszichológus is segít.

Az is motiválhatja őket, hogy lássák, igenis be lehet kerülni az ETO felnőtt csapatába – hangsúlyozta Görbicz Anita, aki második gyermekét várja, ezért a „babázás” mellett ősszel várhatóan kevesebb ideje jut majd a klubra, de – amint jelezte – nagy stáb dolgozik a feladatok ellátásán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik