Női kézi: Susann Müllert többé nem látjuk győri mezben játszani

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.14. 06:54
A Nemzeti Sport információi szerint Susann Müller távozik a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjéről lemaradó Győri Audi ETO KC-tól. A klub egyelőre nem akarta kommentálni értesüléseinket.

A 2013-as világbajnokságot gólkirálynőként záró Müller a Buducsnoszt Podgoricához igazoló Katarina Bulatovics helyére érkezett, ám a montenegrói klasszis távozásával keletkező űrt nem tudta betölteni.

A német játékost ebben sérülések is hátráltatták, először október közepén egy edzésen eltört az ujja, majd november elején újabb törést szenvedett. Felépülését követően lassan melegedett bele, február elején, Nagybányán saját elmondása szerint viszont már az igazi Susann Müllert láthatta a közönség. a Buducsnoszt Podgoricához igazoló Katarina Bulatovics helyére érkezett, ám a montenegrói klasszis távozásával keletkező űrt nem tudta betölteni.

A német játékost ebben sérülések is hátráltatták, először október közepén egy edzésen eltört az ujja, majd november elején újabb törést szenvedett. Felépülését követően lassan melegedett bele, február elején, Nagybányán saját elmondása szerint viszont már az igazi Susann Müllert láthatta a közönség.

Ugyanakkor ezt a formáját nem tudta állandósítani, úgy tűnt, nem tud felnőni a Győrnél rá háruló feladathoz. Helyzetét nehezítette, hogy több kulcsjátékos hiányában sokan tőle várták, hogy a hátára vegye a csapatot.

Aztán a múlt hét közepén a klub és a játékos végleg feladni kényszerült az egymásért folytatott kilátástalan küzdelmet. Müller hazament Németországba, hogy a számára ezerszeresen fájó kudarc után újra felépítse az önbizalmát és a személyiségét, az ETO-ra és az átlövő menedzserére a szombati BL-kiesés után már csak a papírmunka marad.

A Nemzeti Sport értesüléseit a győri egyesület egyelőre nem kívánta kommentálni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik