Női kézi: pénzbüntetést kapott a vezetőktől a debreceni csapat

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2021.02.16. 19:09
null
A DVSC egy pontot szerzett a legutóbbi két hazai bajnokiján (Fotó: Molnár Péter/Hajdú-Bihari Napló)
A DVSC női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján adta hírül, hogy az utóbbi két hazai meccsen nyújtott teljesítmény miatt a klubvezetőség pénzbüntetéssel sújtotta Köstner Vilmos együttesét.

Mint ismert, a DVSC előbb az Alba Fehérvártól kapott ki 31–27-re, majd hatgólos második félidei vezetését leadva ikszelt az MTK-val (29–29). Ahogy a klub honlapja fogalmaz, „ez akkor is elfogadhatatlan, ha kiderült, hogy a mérkőzés utolsó másodperceiben nem kapott meg a csapat egy egyértelmű hétméterest.” (Az esetről bővebben itt olvashatnak!)

A klubvezetés kedden az edzés előtt közölte a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival, hogy az elmúlt két mérkőzésen nyújtott teljesítmény, illetve az eredmények miatt a március 10-én esedékes februári munkabér 100 százalékának megfelelő pénzbüntetést alkalmazott. A pénzbüntetést a sportszervezet mérsékelheti a március 10-ig lejátszandó mérkőzéseken mutatott hozzáállás és teljesítmény függvényében – írja a dvsckezilabda.hu.

Ugyanakkor ha nem következik be előrelépés, akkor további szankciókat helyezett kilátásba a klubvezetés.

A DVSC Kézilabda Kft. vezetése már szeptemberben is hasonló lépésre szánta el magát, akkor a csapat utána sorozatban öt meccset megnyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik