Női kézi NB I: válogatott átlövőt igazolt a Szombathely

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.01.11. 13:26
null
Szekerczés Luca Szombathelyen folytatja (Fotó: szombathelyikezilabda.hu)
A női kézilabda NB I-ben folytatja pályafutását a német Thüringer HC-től hazatérő Szekerczés Luca – írja a klub honlapja.


A jobbátlövőként bevethető Szekerczés korábban a Ferencvárosban, Siófokon, Dunaújvárosban és az MTK-ban is játszott. Németországban a Thüringer HC mellett a Metzingent erősítette, többször is pályára lépett a magyar válogatottban.

„A legutóbbi németországi időszakomat kudarcként éltem meg, de most nagyon örülök, hogy itt lehetek Szombathelyen. Az elmúlt másfél hétben már a csapattal edzettem és nagyon jók az első benyomásaim. Marosán György vezetőedzőt és több játékost is ismertem már korábbról, eddig gördülékeny a közös munka és úgy érzem, hogy remekül halad a beilleszkedésem. Nehéz tavasz elé nézünk, de bízom benne, hogy segítségére leszek a csapatnak a bennmaradás kiharcolásában” nyilatkozta az aláírást követően a 27 éves játékos.

A szombathelyi klub továbbá hírt adott arról, hogy három légiósa is távozott: a brazil Ana Luiza Borba, valamint az orosz Jekatyerina Lubjana és a horvát Kristina Prkacin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik