Női kézi: hosszabbított válogatott játékosaival a DVSC

Vágólapra másolva!
2018.03.21. 18:31
A női kézilabda NB I-ben szereplő DVSC-TVP a hivatalos honlapján adta hírül, hogy Anna Punyko és Madalina Zamfirescu is egy évvel meghosszabbította a szerződését a klubbal.

„A szívembe zártam a várost, az országot, a csapatot, ezért örülök, hogy itt folytathatom a pályafutásomat – mondta a szerződéskötés után az orosz válogatott Anna Punyko. – Fantasztikus szurkolótábora van a klubnak, nagy élmény itt kézilabdázni. A magyar nyelv nem egyszerű, de vannak különóráink, így egyre jobban belejövök. Már szinte mindent megértek, csak megszólalni nehéz."„A szívembe zártam a várost, az országot, a csapatot, ezért örülök, hogy itt folytathatom a pályafutásomat – mondta a szerződéskötés után az orosz válogatott Anna Punyko. – Fantasztikus szurkolótábora van a klubnak, nagy élmény itt kézilabdázni. A magyar nyelv nem egyszerű, de vannak különóráink, így egyre jobban belejövök. Már szinte mindent megértek, csak megszólalni nehéz."

„Mindenképpen szerettem volna maradni, hiszen jól érzem magam a csapatnál – mondta a román válogatott légiós, Madalina Zamfirescu. – Meglepett a szurkolók szeretete, csodálatos miliője van a hazai meccseinknek. Jövőre együtt marad a jelenlegi együttes magja, érkezik erősítés is, így abban bízom, hogy komoly célokért küzdhetünk majd!"

Punyko ebben a szezonban 16 NB I-es mérkőzésen 60 gólt lőtt, míg Zamfirescu 14 találkozón 20-szor volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik