Női kézi: elképzelhető, hogy nem egyedül érkezik Odenséből az új győri edző

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2023.02.26. 12:05
null
Kristian Danielsen követheti Ulrik Kirkelyt Győrbe (Fotó: Imago, archív)
A dán Tv2 információja szerint az Odense jelenlegi másodedzője, Kristian Danielsen is követheti a nyáron a Győri ETO női kézilabdacsapatának irányítását átvevő Ulrik Kirkelyt.

A 34 éves Danielsen 2019-ben érkezett az Odenséhez, előbb Jan Pytlick, majd 2020-tól már Ulrik Kirkely mellett dolgozott. A klub és a játékosok is elégedettek a munkájával, így nem csoda, hogy az Odense szeretné megtartani, először el is utasította a győriek kivásárlásra vonatkozó ajánlatát.

A dán Tv2 cikke szerint Danielsennek 2024-ig van szerződése a klubbal, azonban már hivatalosan jelezte, a nyáron szeretné követni Kirkelyt Győrbe. Jelenleg ügyvédek bevonásával vizsgálják a helyzetet, a szakember és képviselője úgy gondolják, felmondhatja a jelenlegi megállapodását.

Trine Nielsen, az Odense sportigazgatója megerősítette, szeretnék megtartani Danielsent, ugyanakkor elismerte, más csapatok is érdeklődnek iránta. A szakember nem akarta kommentálni a lehetséges távozásáról szóló értesülést.

Mint ismert, a Győr december közepén jelentette be, hogy a nyártól Kirkely követi a jelenleg második ETO-s időszakát töltő Ambros Martínt a kispadon. Ha a dán szakember hozza magával a segítőjét, valószínűleg a jelenlegi másodedző, Raphaëlle Tervel sem marad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik