Női kézi: csatlakozott társaihoz, már játszhat Tomori

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.29. 10:50
Tomori Zsuzsanna, a Győri Audi ETO KC játékosa felépült októberi sérüléséből, a hétvégén pedig már a csapat rendelkezésére állhat – adta hírül a győri kézilabdaklub honlapja.

Mint ismert, az átlövő térde október elején, a Fehéroroszországban játszott Európa-bajnoki selejtezőn sérült meg, ami miatt meg is kellett műteni Tomori Zsuzsannát.a Fehéroroszországban játszott Európa-bajnoki selejtezőn sérült meg, ami miatt meg is kellett műteni Tomori Zsuzsannát.

A zöld-fehérek most arról számoltak be, hogy a 30 éves játékos felépült a sérülésből, s akár már az együttes szombati bajnokiján pályára léphet.

„Nagyon örülök, hogy problémamentesen, rendben haladt a térdsérülésemet követő rehabilitáció, s hogy végre csatlakozni tudtam a többiekhez. A mai tréningre mindenki visszaérkezett Győrbe (a sérülteket leszámítva), és készülünk az előttünk álló újabb kihívásokra. A térdem szerencsére egyre jobban bírja a terhelést, remélem, hogy a játékba is hasonlóan gyorsan sikerül visszailleszkednem, késznek érzem magam a feladatra. Szombaton utazom is a csapattal Kecskemétre, remélem, kapok is játéklehetőséget” – vélekedett Tomori.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik