Női kézi: Amorim marad Győrben, Kovacsics a Fradiba igazol – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2016.03.01. 10:03
null
Kovacsics Anikó tíz év után elhagyja a Győrt (Fotó: Veres Viktor)
A Kisalföld összeállítást közölt a Győri Audi ETO várható jövő évi keretéről. A legnagyobb változás, hogy – bár a klubok még hivatalosan nem jelentették be – Kovacsics Anikó minden valószínűség szerint a honi rivális Ferencvárosban folytatja pályafutását, jó hír viszont a győri szurkolóknak, hogy Eduarda Amorim marad a kétszeres BL-győztesnél.

A Győr hétfőn jelentette volna be a jövő évi keretét, de mivel még vannak nyitott kérdések, így elhalasztották, várhatóan a hét második felében kerül majd rá sor.

A Kisalföld szerint biztosra vehető, hogy Kovacsics a Fradiban folytatja, vele nem tudott megegyezni a hosszabbításról az ETO. Nem úgy Amorimmal, aki a riói olimpia után is marad a csapatban.

A jobb szélen Bódi Bernadett sérülése miatt a következő szezont is három játékossal kezdheti meg az ETO, tehát ez azt jelenti, hogy Orbán Adrienn is hosszabbít, valamint Jana Knedlíková is tovább erősíti Ambros Martín együttesét.

Kimondott jobbátlövő viszont csak a nyáron érkező Nora Mörk lesz, mert ugyan Planéta Szimonetta is marad a klubnál, ám egy idényre kölcsönbe kerül.

Így nézhet ki a Győr jövő évi kerete: a kapuban Kari Aalvik Grimsbö és Kiss Éva, a jobb szélen Bódi Bernadett, Jana Knedlíková és Orbán Adrienn, a jobbátlövő pozícióban Nora Mörk, irányítóban Görbicz Anita, Nycke Groot és Tóth Gabriella, beállóban Heidi Löke és Yvette Broch, balátlövőben Eduarda Amorim és Tomori Zsuzsanna, bal szélen Hársfalvi Júlia és Korsós Dorina kap majd szerepet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik