Férfi kézilabda NB I: Veszprémből érkezik a Tatabánya új edzője

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.11.16. 13:38
null
Tombor Csaba lesz a Grundfos Tatabánya új vezetőedzője (Fotó: Török Attila)
A jelenleg a Fejér-B.Á.L. Veszprémnél edzősködő Tombor Csaba veszi át a Grundfos Tatabánya irányítását nyártól – derül ki Éles József nyilatkozatából.

 

„Nagyon sajnáljuk, hogy »Tombi« így döntött, hiszen az elmúlt két és fél évben remek munkát végzett nálunk. De egyben büszkék is lehetünk, hogy az első osztályba éppen, hogy csak belecsöppent csapatunkból nemcsak játékosokat, de edzőket is szerződtetnek az ellenfelek" – nyilatkozta Éles József, a Fejér-B.Á.L. Veszprém tulajdonosa a klub közleményében. Hozzátette, az sem elképzelhetetlen, hogy Elek László is távozik a klubtól, de Fazekas Nándor biztosan továbbra is náluk marad. „Az egyértelmű, hogy a mi anyagi kondíciónkkal nem tudjuk megtartani a legjobbjainkat, ez egy természetes és elfogadott dolog az élsportban. Ezért Tombor Csabának is sok sikert kívánunk Tatabányán."

Éles József az edző távozása mellett arról is beszélt, hogy jelenleg három edzővel tárgyalnak, akik közül az lesz a kiválasztott, aki elfogadja a klub filozófiáját, és hosszú távra vállalja a szakmai munkát az együttesnél.

A Grundfos Tatabánya még október 23-án jelentette be, hogy Vladan Matics egészségi állapota miatt nem tudja ellátni vezetőedzői feladatait. A klub ezután november 2-án bejelentette, hogy Dragan Djukics veszi át a kispadot az idény végéig, azonban Tombor Csaba lesz a következő kiírástól a tatabányaiak vezetőedzője.

A tatabányaiak szerda délelőtt megerősítették a hírt a hivatalos honlapjukon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik