Férfi kézi: svéd jobbátlövővel erősíthet a Veszprém – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.06.06. 08:13
null
Lukas Sandell a Veszprémet választja? (fotó: AFP)
A svéd Expressen értesülései szerint számos klub érdeklődése ellenére a Telekom Veszprémnél folytatja pályafutását a dán Aalborg 25 esztendős vb-ezüstérmes és Európa-bajnok jobbátlövője, Lukas Sandell.

Hétvégén meglátogatta Magyarországon honfitársát, a Telekom Veszprémmel a bajnoki döntőre és a Bajnokok Ligája négyes döntőjére készülő Andreas Nilssont a 25 esztendős svéd válogatott Lukas Sandell, aki az Expressen értesülései szerint eldöntötte, hogy a bakonyiaknál folytatja pályafutását, pedig a kézilabdázó iránt több klub, például a német THW Kiel is élénken érdeklődött.

Sandell 2018-ban hagyta el hazáját és az Ystads IF-et, hogy Norvégiába, az Elverumhoz igazoljon, ahonnan két szezon után távozott a dán Aalborghoz, mellyel tavaly ezüstérmet szerzett a Bajnokok Ligájában, miközben hazája válogatottjában nemcsak bemutatkozott, hanem a 2021-es egyiptomi világbajnokságon második lett, míg a 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságon aranyérmet nyert a svédekkel. Címeres mezben 28 meccsen 69 gólt szerzett, míg a Bajnokok Ligája idei kiírásában 17 mérkőzésen 70-szer volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik