Férfi kézi: Realitás, hogy kevesebb szerepet kapok a válogatottban – Nagy Bence

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2022.03.24. 06:42
Nagy Bence élete nemcsak a kézilabda körül forog, hiszen a Ferencváros irányítója szabadidejét is szívesen tölti más sportágak űzésével, illetve nézésével. Hogy melyik a kedvenc futballcsapata? Mit vár a Telekom Veszprémtől és a Pick Szegedről a Bajnokok Ligájában? Kiderül videónkból, amelyben többek szóba kerül az idei, rövidre sikerült Európa-bajnokság és a válogatottban betöltött szerepe is. 

Nagy Bence a 2020-as férfi kézilabda Európa-bajnokságon sokakat meglepett bátor játékával, köztük az ellenfeleket is, a 2021-es vb-n azonban már kevés szerepet jutott neki, az idei, részben hazai rendezésű Eb-n pedig nem került keretbe a magyar válogatott három csoportmeccsén. Ezt azonban a Ferencváros irányítója a helyén kezeli.

„Nyilván valahol ez a realitás. A két évvel ezelőti Eb-n sok alapember hiányzott, ezért vészmegoldás volt az a fiatalítás. Miután ezek a játékosok visszatértek, jó formát mutattak, nincs kétség, hogy nekik helyük van a válogatottban, s ezt be is bizonyították. Éppen ezért emiatt nincs bennem törés, nem érzem magam kevesebbnek. Mi, a kiegészítő emberek pedig várunk arra a lehetőségre, hogy bizonyíthassuk, nemcsak az az egy évünk volt jó, hanem igenis képesek leszünk hosszabb távon is jó teljesítményre” – mondta a 26 éves játékos.

Videónkban elmondja, hogyan élte meg kívülről a magyar válogatott csalódást keltő szereplését az részben hazai rendezésű Eb-n. Részletesen beszél a Ferencváros idényéről, az előttük álló kihívásokról, s arról, mit jelente a csapatnak, valamint neki, hogy jövőre indulhassanak az Európa-ligában. Emellett a Sportkrém fotózással kapcsolatban kitér arra, milyen sportokat űz még a kézilabda mellett, s mi a véleménye kedvenc futballcsapata, a Barcelona Messi nélküli játékáról.

Ha még többet szeretne megtudni Nagy Bencéről, keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik