Férfi kézi: Pálmarsson Veszprémben, Canellas Kielben?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.29. 12:28
A handball-planet.com kézilabdás szakportál szerint a spanyol Joan Canellas a Hamburgból Kielbe igazolhat, míg az izlandi Aron Pálmarsson útja utóbbi csapatból az MKB-MVM Veszprémbe vagy Barcelonába vezethet.

A világ egyik legjobb irányító-átlövőjének számító Canellas a csődbe ment Atlético Madridból igazolt a Hamburgba, amely azonban szintén jelentős pénzügyi gondokkal küszködik, így könnyen lehet, hogy szétszéled a kikötővárosi csapat. A handball-planet.com úgy tudja, hogy a spanyol klasszis hamarosan aláírhat a Kielhez.

A német rekordbajnokhoz már korábban elkötelezte magát a szintén a HSV-tól érkező horvát Domagoj Duvnjak is, így Aron Pálmarsson létszámfelettivé válhat Kielben, ráadásul a hírek szerint az izlandi játékos nem elégedett az elé tett hosszabbítási ajánlattal. Természetesen több helyen szívesen látnák, a szakportál a Barcelonát és a Veszprémet írja a legkomolyabb szándékú érdeklődőnek.

A Hamburger Morgenpost korábbi beszámolója szerint a Veszprém is szívesen lecsapna a HSV két légiósára, Canellasra és Andreas Nilssonra. A svéd beállós Magyarországra igazolását elősegítheti, hogy Carlos Ortega, a Veszprém vezetőedzője igazolni szeretne erre a posztra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik