Férfi kézi: Ilyés elhagyja a Wisla Plockot, Szegedre tart

Vágólapra másolva!
2013.05.27. 08:58
null
Úgy néz ki, hogy Ilyés hazatér Magyarországra (Fotó: dziennikplocki.pl)
A dziennikplocki.pl értesülései szerint a következő szezonban Ilyés Ferenc már nem lesz a Wisla Plock kézilabdázója. A válogatott játékos visszatér Magyarországra: a hírek szerint Szegeden folytatja a pályafutását. 

Ilyés egy éve váltott, s hagyta ott a Veszprémet a több játéklehetőség reményében. A lengyel csapathoz két évre kötelezte el magát, de úgy néz ki, nem tölti ki a szerződését.

A dziennikplocki.pl értesülései szerint a kézilabdázó visszatér Magyarországra, és Szegeden folytatja a pályafutását. A Nemzeti Sport Online úgy tudja, hogy a bajnoki ezüstérmes valóban szeretné megszerezni az átlövőt, ám megegyezés még nincs az ügyben.

A váltás hátterében az is állhat, hogy a Plock új edzője, Manolo Cadenas nem számol Ilyés játékával. Érdekes, hogy a Veszprémnél is egy spanyol szakvezető, Carlos Ortega érkezése után szorult ki a gárdából az átlövő, Szegeden pedig Juan Carlos Pastor személyében szintén egy spanyol irányítása alá kerülhetne.

De nem csak Ilyés érkezhet egyedül: a lengyelektől szintén távozó bosnyák Muhamed Toromanovicot is a Szegeddel boronálta össze a lengyel portál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik