Férfi kézi: három játékosával hosszabbított a Ferencváros

Vágólapra másolva!
2021.01.14. 12:22
null
Bujdosó Bendegúz már a magyar válogatottban is bemutatkozhatott (Fotó: Földi Imre)
Bujdosó Bendegúz, Bohács Sándor és Pordán Bálint szerződését is meghosszabbította két évvel a Ferencváros férfi kézilabdacsapatának vezetősége – számolt be róla a zöld-fehér klub a hivatalos honlapján.

„Nagyon örülök a három hosszabbításnak, hiszen mind a három játékos fontos láncszeme a csapatnak – idézi a fradi.hu Király Sándor szakosztályvezetőt. – Közülük is kiemelném Bujdosó Bendegúzt, aki már a másodosztályban is a csapatunk tagja volt, azóta pedig céltudatosan készül hétről hétre. Bendi most élete formájában játszik, ezt is bizonyítja, hogy a válogatottban két mérkőzésen százszázalékos lövőteljesítménnyel mutatkozott be. Nagyon remélem, hogy a jövőben nemcsak a Ferencvárosban, hanem a nemzeti csapatban is lehetőséget kap arra, hogy bizonyítsa, hogy jelenleg ő a legjobb magyar jobbszélső.”

A szerződéshosszabbítások mellett az FTC egy távozóról is beszámolt a hivatalos honlapján: Schäffer Zsolt a nyáron Csurgóra igazol. A 21 éves jobbátlövő 2023-ig szóló szerződést kötött új klubjával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik