Férfi kézi: Gajic bejelentette, valóban elhagyja a nyáron Veszprémet

Vágólapra másolva!
2019.12.31. 09:02
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szlovén jobbszélsője, Dragan Gajic a közösségi oldalán jelentette be, hogy a nyáron elhagyja a magyar csapatot.

„2019 kiváló év volt minden szempontból az életemben, és már várom, mit tartogat számomra 2020. A következő hat hónap lesz az utolsó fél évem veszprémi mezben. Fantasztikus kaland volt és még mindig az, mindent meg fogok tenni azért, hogy az idény végén valóra váljon a közös álmunk” – írta Facebook-oldalán Gajic, aki 2016 óta erősíti a Veszprémet, ezalatt két bajnoki címet és két Magyar Kupát nyert a bakonyiakkal, valamint kétszer is eljutott a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjébe. Előtte megfordult a Celje, az RK Zagreb, a Maribor és a Montpellier csapataiban. „2019 kiváló év volt minden szempontból az életemben, és már várom, mit tartogat számomra 2020. A következő hat hónap lesz az utolsó fél évem veszprémi mezben. Fantasztikus kaland volt és még mindig az, mindent meg fogok tenni azért, hogy az idény végén valóra váljon a közös álmunk” – írta Facebook-oldalán Gajic, aki 2016 óta erősíti a Veszprémet, ezalatt két bajnoki címet és két Magyar Kupát nyert a bakonyiakkal, valamint kétszer is eljutott a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjébe. Előtte megfordult a Celje, az RK Zagreb, a Maribor és a Montpellier csapataiban.

„Köszönöm a veszprémi szurkolók támogatását, tartsatok velünk a folytatásban is! Kíváncsian várom az új kihívást és az új célokat a karrieremben. Tizennyolc éve kezdtem profi szinten kézilabdázni, de a motivációm és a játék iránti szenvedélyem töretlen. Az új klubomban is a legjobbamat fogom nyújtani” – tette hozzá a 35 esztendős jobbszélső, akiről egyelőre nem lehet tudni, melyik lesz a következő együttese.

Mint észkmacedón sajtóhírek alapján beszámoltunk róla, jó esély van rá, hogy a Vardar Szkopje orosz légiósa, Danyiil Siskarjov érkezik Gajic helyére Veszprémbe, és a hírek szerint kétéves szerződést ír alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik