Férfi kézi: Faluvégi Rudolf visszatér Franciaországba

Vágólapra másolva!
2021.06.15. 12:33
null
Faluvégi két idényt töltött el a Bundesligában (Fotó: AFP)
A francia élvonalbeli kézilabda-bajnokságban szereplő Cesson-Rennes együtteséhez igazol Faluvégi Rudolf – írja a klub hivatalos honlapja.

Az irányítóként és átlövőként is bevethető Faluvégi Rudolf az elmúlt két idényt a Stuttgartnál töltötte, a következő évadtól azonban újra a Cesson-Rennes-nél játszhat, amelyet 2019-ben már erősített. A két évre aláíró Faluvégi reméli, hogy szeptemberben elkezdheti az edzéseket. Mint ismert, március végén a jobb térdében keresztszalag-szakadást szenvedett.

„A Cesson egy olyan klub, amelyet nagyon szeretek. Segítő kezet nyújtottak, amikor 2018 végén bajban voltam, és bíztak bennem, ez sohasem fogom elfelejteni. Alig várom, hogy újra találkozzak a régi csapattársaimmal, és megismerjem az újakat. Biztos vagyok benne, hogy a családom is értékelni fogja a visszatérésünket, nagyon boldogok voltunk itt, ami megkönnyítette a döntésemet. Remélem, hogy szeptemberben folytatni tudom az edzéseket, minden megteszek a mihamarabbi visszatérésért” – mondta el Faluvégi a klub honlapján.

A Cesson-Rennes a 14. helyen zárta a francia bajnokság 2020–2021-es évadját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik