A bennmaradás ellenére távozik Marosán György a komlói kézilabdacsapattól

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.05.21. 16:44
Marosán György (Fotó: komlosport.hu)
Annak ellenére, hogy a Komló kiharcolta a bennmaradást, távozik a vezetőedző, Marosán György – derült ki a férfi kézilabda NB I 12. helyén végző klub keddi Facebook-posztjából.

 

Katzirz Dávidra, a Carbonex-Komló klubigazgatójára hivatkozva a honlap úgy fogalmaz: Marosán György közös megegyezéssel távozik a klubtól, az új vezetőedző személyéről megkezdődtek a tárgyalások.

„Nagyon büszke vagyok ezekre a mérkőzésekre, a bányászrangadóra, a szomszédvárak csatájára. Ezek igazi hőstettek voltak, mivel ezeknek a csapatoknak a lehetőségei nem egy kategóriába tartoznak a Komlóéval” – jellemezte idényértékelőjében Marosán György a Tatabánya elleni sikert, valamint a szintén a klub aranykönyvébe kívánkozó csurgói és füredi győzelmet.

„A legfontosabb, hogy elértük célunkat, megőrizte a csapat az NB I-es tagságát. A bennmaradás szempontjából az elmúlt tíz év legnehezebb bajnokságát zártuk. Egész évben tapasztaltuk, milyen hátrányt jelent, ha egy meghatározó játékos kiesik. Ezt legyőzve értük el, a korábbi évekkel ellentétben nem hátradőlve, nem nyugalomban, a bennmaradást. Ez volt sajnos idén a realitás. Büszkeséggel tölt el, hogy tovább nőhet a virágoskert, amelyet ezentúl más locsolgat. De ugyanúgy szépen virágozni fog tovább a komlói kézilabda” – búcsúzott a távozó vezetőedző.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik