Golovin: Nagyon fontos, hogy a britek elleni mérkőzésen ne történjen sérülés

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.04.10. 18:06
Golovin Vlagyimir (Fotó: Dömötör Csaba)
Golovin Vlagyimir, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint a debreceni olimpiai selejtezőre beugróként érkező britek elleni csütörtöki mérkőzésen az lesz a legfontosabb, hogy senki se sérüljön meg.

 

„Sok információ nincs róluk – mondta Golovin Vlagyimir a britekről. – Szereztünk pár videót, tudjuk már a névsort, próbálunk még találni anyagot, hogy fel tudjunk készülni belőlük. Nagyon fontos, hogy azon a mérkőzésen ne történjen sérülés, a többi pedig menetrend szerint megy majd.”

Mint beszámoltunk róla, kedd este derült ki, hogy a kameruniak utazási nehézségek miatt nem vehetnek részt a magyarországi négyes tornán, helyükre ugrottak be a britek a nemzetközi szövetség szabadkártyájával.

A szövetségi kapitány az M4 Sportnak szerdán úgy nyilatkozott: tudták, hogy a kameruniaknak problémáik vannak a vízumokkal, de bíztak abban, hogy megérkeznek – aztán kedd este fél tízkor derült ki, hogyan döntött a nemzetközi szövetség.

Golovin szerint a brit csapat gyengébb, mint a kameruni, utóbbi mégis jobb lett volna ellenfélnek, mert ismerik, a világbajnokságon játszottak vele, tudják, milyen erőt képvisel. 

(MTI)

 

NŐI KÉZILABDA OLIMPIAI SELEJTEZŐTORNA
1. CSOPORT (Debrecen, Főnix Aréna)
Április 11., csütörtök
13.30: Kapunyitás
15.30: Magyarország–Nagy-Britannia
18.00: Svédország–Japán

Április 12., péntek
16.00: Kapunyitás
18.00: Svédország–Magyarország
20.30: Japán–Nagy-Britannia

Április 14., vasárnap
14.45: Kapunyitás
16.45: Nagy-Britannia–Svédország
19.15: Magyarország–Japán

A csoportból két válogatott szerez olimpiai kvótát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik