Női kézi: a Metz kapusával erősít a Mosonmagyaróvár a következő idényre – hivatalos

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.03.05. 15:30
Mélanie Halter hamarosan az NB I-ben bizonyíthat (Fotó: mkcse.hu)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Mosonmagyaróvár egyéves kölcsönszerződést kötött a Metz fiatal kapusával, Mélanie Halterrel.

A megállapodásról a Mosonmagyaróvár hivatalos honlapja adott hírt kedden. A közleményből kiderült, hogy a 21 éves kapust 2025-ig köti szerződés a Metzhez, ám rutinszerzés céljából jelenleg is kölcsönben, a Szabó Edina által irányított, a francia bajnokság 10. helyén álló Saint-Amand-ban játszik.

„Örülök, hogy egy olyan csapatba kerülök, amely nemcsak a saját bajnokságában számít erősnek, hanem nemzetközi szinten is megméretik – mondta el Mélanie Halter. – Ez nekem új kihívás, boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam. Minél többet szeretnék játszani és rutint szerezni egy erős csapatban, ez a fő célom. Tudom, hogy jelenleg is sok fiatal játszik Mosonmagyaróváron, akik sokat fejlődnek itt, remélem, nekem is lesz erre lehetőségem. Jó lesz, hogy a francia stílus mellett megtapasztalhatok más kézilabda-kultúrát, tanulhatok más edzőktől, kapusedzőtől. A lehető legtöbbet szeretném kihozni magamból, hogy minél jobb kapussá váljak."

Korábban portálunkon már írtunk arról, hogy a Mosonmagyaróvár jelenlegi kapusa, Szemerey Zsófi viszont távozik a klubtól, és a nyártól Metzben folytatja pályafutását. A mosonmagyaróvári klub korábban azt is jelezte, hogy megtalálta Szemerey utódját, s egy plusz egyéves szerződést kötött a brazil válogatott kapusával, Caroline Martinsszal. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik