Férfi kézi: Fabregas elárulta, milyen most a hangulat a Veszprém öltözőjében

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.10.06. 11:27
Ludovic Fabregas kilenc góllal és agilis játékkal vette ki a részét a Telekom Veszprém Ferencváros felett aratott 45–34-es sikeréből. A mérkőzés után beszélgetett az NSO Tv a klasszis francia beállóval. 

„Jól érzem magam Veszprémben, más, mint Barcelona vagy Montpellier, ahol korábban játszottam. Tetszik a város, nagyon csendes, és a családom is jól érzi itt magát. A kisfiam most kezdte az óvodát és nagyon boldog, nekem pedig ez a legfontosabb. Emellett én is komfortosan érzem magam a klubnál, jó a kapcsolatom a csapattársakkal, a vezetőedzővel, az itt dolgozókkal. Minden tökéletes! Ezért szeretném a legjobbamat nyújtani a pályán, hogy megháláljam azt a bizalmat, amit Veszprémben kapok” – mondta az NSO Tv-nek Ludovic Fabregas.

Videónkban azt is elárulja az olimpiai és világbajnok francia beálló, hogy milyen jelenleg a hangulat a veszprémi öltözőben, megvan-e már a harmónia a csapatban, hiszen rajta kívül több érkező is volt a nyáron. Emellett beszél arról is, hogy milyen karaktert akarnak mutatni a pályán, mekkora segítség, hogy rajta kívül még három francia játékos – Kentin Mahé, Nedim Remili, Hugo Descat – van a keretben, illetve milyen az, amikor neki szurkol a veszprémi tábor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik