Kézilabda: Pál Tamara tíz gólt lőtt a román élvonalban – körkép

Vágólapra másolva!
2023.09.03. 21:20
null
Pál Tamara (labdával) tíz gólig jutott (Fotó: Facebook/SCM Gloria Buzau)
A SCM Gloria Buzau Pál Tamara tíz és Papp Nikoletta két gólja ellenére kikapott román élvonalbeli kézilabda-bajnokság legutóbbi játéknapján.

A CS Gloria Bistrita-Nasaud elleni mérkőzésen Pál Tamara volt a mezőny legeredményesebb játékosa (13 lövésből 10 gól), Papp Nikoletta pedig kettőből kétszer talált be, ennek ellenére csapatuk hazai pályán 34–29-re alulmaradt.

A női Mol Extraliga, a cseh-szlovák közös bajnokság alapszakaszában Ogonovszky Eszter volt a mezőny legeredményesebbje, ugyanis hét találattal járult hozzá a DHK Baník Most 30–23-as sikeréhez a TJ Sokol Poruba otthonában.

A címvédő és szlovák bajnok Dunaszerdahely hazai pályán 31–28-ra verte a Iuventa Michalovcét.

Szabó Edina vezetőedző együttese, a francia Saint-Amand HB odahaza 35–24-re kikapott a Metz HB csapatától bajnoki meccsen.

A német másodosztályban Éles Benedek együttese, a GWD Minden 31–30-ra kikapott a VfL Potsdam otthonában, a veszprémi nevelésű irányító mindhárom lövését gólra váltotta.

A válogatott kapus Palasics Kristóffal felálló spanyol CB Ciudad de Logrono 39–29-re kikapott a portugál Sporting CP-től az Ibériai Szuperkupa bronzmérkőzésén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik