Női kézi: ilyenek az FTC edzései az új vezetőedzővel – videó

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.07.29. 16:30
Teljesen más szemléletet szeretne felépíteni Martin Albertsen és szakmai stábja a Ferencváros női kézilabdacsapatánál, s bár az edzéseket élvezik, a játékosoknak ebbe még bele kell rázódniuk. Erről Márton Gréta beszélt az NSO Tv-nek, aki azt is elárulta, mennyire volt furcsa, hogy a nyári szünetről visszatérve nem Elek Gábor fogadta őket a Népligetben. 

„Egyelőre nagyon jók – válaszolta Márton Gréta arra a kérdésünkre, hogy milyenek az edzések az FTC új vezetőedzőjével, Martin Albertsennel. – Még csak az első héten vagyunk túl, úgyhogy az ismerkedés fázisában vagyunk, de nagyon élvezzük, sokat játszunk, új dolgokat tanulunk. Szeretnének egy teljesen más szemléletet felépíteni, amibe bele kell szoknunk, azonban bízom benne, hogy sikerre vezet bennünket.

Videónkban a válogatott balszélső részletesebben is beszél arról, mit takar az új szemléletmód, valamint azt is elárulja, mennyire volt furcsa, hogy a nyári szünetről visszatérve nem Elek Gábor várta őket a Népligetben.

FTC-RAIL CARGO HUNGARIA 2023–2024
Érkezett:
Bordás Réka (beálló, Debreceni VSC), Jelena Deszpotovics (montenegrói, átlövő, Győri ETO), Simon Petra (irányító, MTK Budapest – kölcsönből vissza)

Távozott: Alicia Stolle (német, jobbátlövő; Borussia Dortmund – Németország), Szucsánszki Zita (irányító, visszavonult)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik