Férfi kézi: hosszabbított klubjával a magyar válogatott irányító – hivatalos

Vágólapra másolva!
2023.04.27. 14:00
null
Hanusz Egon hosszabbított Stuttgartban (Fotó: Szabó Miklós)
A 18 csapatos német férfi kézilabda-bajnokságban (Bundesliga) 27 mérkőzés után 14. helyen álló TVB Stuttgart a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy 2025 nyaráig meghosszabbította a magyar válogatott irányító, Hanusz Egon szerződését.

 

Hanusz 2021-ben igazolt Csurgóról a Stuttgartba, ahol 62 mérkőzésen 183 gólt szerzett. A magyar válogatott irányító már korábban beszámolt róla, hogy a klub elnökével már korábban megegyeztek a hosszabbításról, ám a hivatalos bejelentést a klub most tette meg.

„Egon nagy potenciállal rendelkező játékos, aki egy az egy elleni játékával fontos oszlopa csapatunknak. Nagyon örülünk, hogy még legalább két évig magunknál tarthatjuk és alig várjuk, hogy folytassuk közös utunkat” – mondta Hanusz hosszabbításáról Jürgen Schweikardt, a klub vezérigazgatója

„Nagyon örülök a szerződéshosszabbításnak, mert jól érzem magam Stuttgartban. Tetszik a csapat, a klub jól szervezett, ezért döntöttem úgy, hogy idő előtt meghosszabbítom a szerződésem. Szeretnék tovább fejlődni és itt megvannak a feltételek ahhoz, hogy ezt megtegyem” – mondta Hanusz Egon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik