Férfi kézi: Hanusz Egon szerződést hosszabbított Stuttgartban

Vágólapra másolva!
2023.03.20. 19:03
null
Az elmúlt néhány hónap nem úgy sikerült Hanusznak, ahogy tervezte, de hosszabbított Baden-Württembergben (Fotó: Imago Images)
Hanusz Egon válogatott irányító a következő szezonban is a TVB Stuttgart férfi kézilabdacsapatában szerepel. A 2021 nyarán Csurgóról igazolt játékos hétfőn az M1 aktuális csatornán elmondta, hogy a klubelnök már tavaly tavasszal megkereste a szerződéshosszabbítás miatt, és más ajánlata nem volt. Mint elárulta, az új megállapodása egy plusz egy idényre szól.


A 2021 nyarán Csurgóról igazolt Hanusz Egon hétfőn az M1 aktuális csatornán elmondta, hogy a klubelnök már tavaly tavasszal megkereste a szerződéshosszabbítás miatt, és más ajánlata nem volt. Mint elárulta, az új megállapodása egy plusz egy idényre szól.

Hanusz hozzátette, ha lejár majd a szerződése, szívesen meghosszabbítaná újra, de amennyiben kapna egy jobb ajánlatot – például egy erősebb Bundesliga-csapattól –, akkor élne vele.

Az irányító elismerte, az elmúlt néhány hónap nem úgy sikerült számára Stuttgartban, ahogy tervezte, ezért jelenleg az a legfőbb célja, hogy ismét annyi játékpercet kapjon, mint korábban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik