Szétszedtek bennünket a dánok, nagy különbségű vereség a negyeddöntőben

Vágólapra másolva!
2023.01.25. 17:43
null
Nehezen tértek magunkhoz a mieink (Fotó: MKSZ/Kovács Anikó)
Hiába pihent egy nappal kevesebbet a címvédő Dánia a férfi kézilabda-világbajnokság negyeddöntője előtt, nagyon simán, tizenhét góllal megnyerte a magyarok elleni meccset, és jutott tovább a torna negyeddöntőjébe, mi pedig Norvégia ellen folytatjuk az 5–8. helyért zajló helyosztók első körében. Dánia megdöntötte a franciák csúcsát, már 26 vb-meccse veretlen (25 győzelem, 1 döntetlen).

FÉRFI KÉZILABDA-VILÁGBAJNOKSÁG
NEGYEDDÖNTŐ
DÁNIA–MAGYARORSZÁG 40–23 (21–12)
Stockholm, 11 338 néző. V: Brunner, Salah (svájciak)
DÁNIA:
N. LANDIN – E. Jakobsen 5, M. Hansen 4 (1), PYTLICK 8, Saugstrup 4, GIDSEL 9, Kirkelökke 5. Csere: Möller (kapus), M. Landin 1, Möllgaard, Mensah Larsen, Jörgensen 2, J. Hansen, Holm 2, Hald Jensen. Szövetségi kapitány: Nikolaj Jacobsen
MAGYARORSZÁG: Mikler R. – Lékai 6 (3), Ancsin G. 2, Sipos A., Bánhidi, BODÓ 6, Bóka 3. Csere: Székely M. (kapus), Rodríguez P. 2, Rosta M. 3 (1), Szita 1, Ilic Z., Ligetvári. Szövetségi kapitány: Chema Rodríguez
Az eredmény alakulása. 8. perc: 4–2. 15. p.: 10–6. 19. p.: 13–9. 25. p.: 17–12. 42. p.: 31–17. 49. p.: 33–21. 56. p.: 37–22
Kiállítások: 6, ill. 8 perc
Hétméteresek: 4/1, ill. 8/4
MESTERMÉRLEG
Nikolaj Jacobsen:
– Azt is mondhatnám, hogy tökéletes meccset játszottunk a magyarok ellen. Remek volt a védekezésünk, Landin kiváló teljesítményt nyújtott a kapuban, támadásban pedig mentek a gyors passzok és az egy-egy elleni akciók, ráadásul nagyon hatékonyan lőttünk. Az ellenfélnek közben harcolnia kellett minden gólért, minden labdáért. Boldog vagyok, mint bármely edző, akinek a csapata bejut a világbajnoki elődöntőbe.

ÖSSZEFOGLALÓ

A bemelegítésnél még nem derült ki, a címvédő dánoknak jót tett-e, hogy nem tartottak edzést a magyarok elleni negyeddöntő előtt, helyette Nikolaj Jacobsen kapitány hagyta pihenni a játékosait. Alapból egy ilyen húzás nem valószínű, hogy nyomot hagyna a minden szempontból a legszűkebb sportági elitbe tartozó északiak játékán, de ez nem átlagos helyzet, túl vagyunk két héten és hat kemény mérkőzésen, amelyből éppen az utolsó, az Egyiptom elleni volt nekik a legnehezebb.

A két kimaradónk ezúttal is Kovacsics Péter és Palasics Kristóf volt, a csapatunkból nyolcan egyébként ott voltak a három évvel ezelőtti malmői Eb-csoportmérkőzésen is, amikor kis híján legyőztük a dánokat, akik viszont Hans Lindberget és Michael Damgaard-t nem jelölték a mostani meccskeretbe. Ez egyben azt jelentette, hogy ott volt Rasmus Lauge, akinek teljesen rendbe jött a vádlija. A szervezők állítólag tizenhétezer jegyet adtak el a szerdai játéknapra, ehhez képest a kezdésnél a néhány ezer, zömmel sárga mezes néző teljesen elveszett a húszezres csarnokban, arról nem beszélve, hogy csak elvétve akadt köztük egy-egy pirosba öltözött dán szurkoló.

Már az első három percben sem látszott nyoma sem bármiféle bágyadtságnak, a dánok még be sem melegedtek, már három góllal elhúztak, de Lékai Máté két hetesével gyorsan jeleztük, hogy azért itt vagyunk mi is – igaz, a harmadikat fölé durrantotta, Bánhidi Bencét pedig kiszórták két percre. A dánok felállt fal ellen komótosan passzolgattak, de villámgyorsan tempót tudtak váltani, ha be akarták fejezni a figurát.

A harmadik gólunkat is a Fradi irányítója szerezte, ami azt jelentette, hogy az első tíz percben csak Lékai tudott betalálni a magyar csapatból. Eközben a címvédő gyorsan közé rakta a biztonságos, három-négy gólos különbséget, különösen a jobbátlövő Mathias Gidselen látszott, hogy erősen motiválja a gólkirályi cím megszerzése. Miközben Mikkel Hansen odacsapott Siposnak, majd másodperceken belül a felezővonalnál Lékainak is, amiért két percet kapott, az első negyedórában tartottuk magunkat három gólon, főleg Bodó Richárd és Ancsin Gábor átlövésgóljaival.

Sőt, a magyar játékosoknak voltak más szép megoldásai is, az utolsó tíz perc előtt Niklas Landin kivetődött bal szélre egy lassú labdáért, amelyet az ott álló Bóka Bendegúz elegánsan elcsent a csúszó kapus orra elől, majd az üres kapuba lőtt. Landin, mondjuk, ennek ellenére Landin maradt, az első harminc percben 22 lövésből tízet kifogott, miközben a mi oldalunkon nem jött a jó kapusteljesítmény, Mikler Rolandban és Székely Mártonban együtt kevesebb mint harmadannyi lövés akadt el.

Érthető, hogy nem mentünk bele az eszeveszett rohanásba, de felállt fal ellen is rendre hibáztunk, labdát szereztek, és már rohantak is le minket, ennek nyomán a két gárda félidei statisztikái között hatalmas volt a különbség. Jó periódusunk nem volt, pillanatunk is csak alig-alig, a már említett kapusteljesítmény mellett elöl sem vettük fel a versenyt az ellenféllel. Míg mi az akcióink felét sem tudtuk góllal befejezni, addig a dánok 84 százalékos hatékonysággal lőttek, 25 lövésből 21-szer voltak eredményesek, és a szünetig eldöntötték a meccset – 21–12-es vezetéssel mehettek pihenni, a biztos elődöntőbe jutás tudatával.

A második félidő úgy kezdődött, mintha a szünet meg sem történt volna, mi két és fél percig nem találtunk be, míg az ellenfél tovább dobálta a gólokat. Székely a kilencedik percben védett először a játékrészben, de addigra már kaptunk hetet. Az eredmény: a mérkőzésből még csak negyven perc telt el, de már harminc kapott gólnál tartottunk. Át is álltunk hét a hat elleni játékra, ami a dánok ellen azért kockázatos, de ekkor már mindegy volt, és Bodó be is talált kínai figurából, Székely pedig hetest védett. Igaz, a másik oldalon a levágott hajával és bajszával az édesapjára egyre jobban hasonlító Rosta Miklós is kapufára pörkölt egyet.

A világbajnoki formában kézilabdázó dánok ellen ekkor már elszállt minden esélyünk a fordításra, a reális cél csak az lehetett, hogy maradjunk a végére tízen belül, de a hajrára ez is elszállt, az ellenfél még kicsit meg is nyomta a végét, így örülhetünk, hogy húszon belül maradtunk.

Bármennyire szerettünk volna, nem sikerült meglepetést szerezni, a vége 40–23 lett a címvédő dánoknak, ami azt jelenti, hogy a csapat marad Stockholmban, hogy az 5–8. helyekért játsszon, első ellenfele pénteken Norvégia lesz, amely kemény csatából jön majd, hiszen csak kétszeri hosszabbításban tudta legyűrni Spanyolország. Mi pedig kicsit olyan helyzetbe kerültünk, mint Göteborgban, a svédek elleni zakó után, akkor sikerült kijönni belőle, reméljük, most is sikerül majd.

(Fotó: MKSZ/Kovács Anikó)
(Fotó: MKSZ/Kovács Anikó)
EGYENES KIESÉSES SZAKASZ
DÖNTŐ
1. 29.20.30
Stockholm
A HARMADIK HELYÉRT
1. 29.18.00
Stockholm
AZ ÖTÖDIK HELYÉRT
1. 29.15.30
Stockholm
A HETEDIK HELYÉRT
1. 29.13.00
Stockholm
ELŐDÖNTŐ
1. 27.21.00Stockholm
Franciaország–Svédország
1. 27.18.00
Gdansk
Spanyolország–Dánia
AZ 5–8. HELYÉRT
1. 27.15.30StockholmNémetország–Egyiptom
1. 27.18.00StockholmNorvégia–MAGYARORSZÁG
NEGYEDDÖNTŐ
1. 25. 20.30
Gdansk
Franciaország–Németország35–28
1. 25.18.00
GdanskNorvégia–Spanyolország34–35
1. 25.20.30 StockholmSvédország–Egyiptom26–22
1. 25.18.00
StockholmDánia–MAGYARORSZÁG40–23

PERCRŐL PERCRE

MÁSODIK FÉLIDŐ

60. perc: Vége a meccsnek, a dánok szétszedték a magyar válogatottat.40–23

60. perc: Rosta harcolt ki hetest, amelyet nem lőtt be, mert az ejtését kivédte a kapus.

60. perc: Most viszont megvan, Jörgensen lerohanásból lőtte be. 40–23

59. perc: Kirkelökke harcolt ki hetest. Vajon meglesz a negyvenedik? Egyelőre nem, mert Székely ezt is kivédte!

58. perc: Rosta tört be két védő közé, és szépen belőtte. 39–23

58. perc: Ligetvári a pályán, és ő is csak nézte, hogy Kirkelökke parádésan kilőtte a bal alsót. 39–22

57. perc: Végre egyszer labdát loptunk, a helyzet is kialakult, Pedro labdája azonban kijött a kapufáról.

56. perc: Ancsin betörése ért hetest, amelyet Lékai a kapusba lőtt.

55. perc: Szita újabb rossz lövése után Jörgensen lőtt könnyű gólt lerohanásból. 38–22

55. perc: Nyolcvan százalék körül lőnek a dánok a meccsen, Kirkelökke javította némileg ezt a statisztikát. 37–22

54. perc: Szita próbálkozik rendületelenül, de megint nem sikerült belőnie.

53. perc: Szita lövése kijött a kapufáról, de a labda maradt nálunk. Lékai betörésére nem fújtak hetest, labdát loptak a dánok, és Holm bevágta a ziccert. 36–22

53. perc: Kirkelökke nem túl fifikás lövése is bement Székely lába mellett. 35–22

52. perc: Passzívig játszottunk, majd Szita lövése valahogy bepattant a jobb alsóba. 34–22

51. perc: Bánhidi is kiment két percre, amit góllal büntettek a dánok, pedig Székely beleért a lövésbe. 34–21

50. perc: Rosta nagyon küzd, emberelőnyt is harcolt ki. Sajnos Szita rosszul passzolt...

49. perc: Bodó lövése nem találta el a kaput, aztán a másik oldalon ő szabálytalankodott hetest érően. Jakobsen ejtését Székely kivédte.

49. perc: Holm ment fel magasra, és Székely segítségével lőtte be. 33–21

49. perc: Lékait megfogták, de ő lefordult, és úgy lőtt a bal alsóba. 32–21

48. perc: Saugstrup a könnyű gólok mestere még felállt fal ellen is, most is belőtte. 32–20

47. perc: Hét a hat ellen támadott a magyar csapat, Bánhidi befordult, lerántották egy hetesért. A hetest Lékai dobta a jobb alsóba. 31–20

46. perc: Székely újabb nagy bravúrja: Mikkel Hansen ziccerét védte ki.

Nem volt esélyünk a dánok ellen (Fotó: MKSZ/Kovács Anikó)
Nem volt esélyünk a dánok ellen (Fotó: MKSZ/Kovács Anikó)

45. perc: Rosta brusztolta ki a lövőhelyzetet, hetest kapott, így újra próbálkozhatott. Sajnos a kapufa mentett.

44. perc: Ancsinra fújtak hetest, amelyet Mikkel Hansen lőtt, Székely viszont védett!

43. perc: Eladták a labdát a dánok, Pedro összeszedte, majd Bóka került ziccerbe, és ez volt az első gyors indításos gólunk. 31–19

43. perc: Dán időkérés.

43. perc: Végre volt egy eladott labda a dánoknál, amire egy szép kínaival válaszoltunk, Bodó lőtte be. 31–18

41. perc: Bánhidi fordult be, és harcolt ki hetest. A hetest Rosta szépen belőtte. 31–17

41. perc: Jó, hogy van, aki számolja a gólokat, ugyanis egy újabb eladott labda után Kirkelökke nyargalt végig és lőtt gólt. 31–16

40. perc: Ancsinnál fújtak belemenést, ez sem vidám, főleg, hogy a másik oldalon Pytlick kíméletlenül bevágta 9 méterről. Szinte fel sem ugrott. 30–16

39. perc: 14 lövésből megvan Székely első védése, ezért jöttünk előre, de a rossz passz ellen nincs orvosság, csak egy Gidsel-gól. 29–16

38. perc: Bodó mindent ellő, és úgy tűnik, jól teszi, az ötödik gólját szerezte. 28–16

38. perc: Jó lenne egyet védeni, de Székelynek eddig nem sikerült, most Magnus Landin talált be a jobb szélről. 28–15

37. perc: Ez szép volt! Pedro ügyes cundere gurult a dán kapuba. 27–15

36. perc: Mikkel Hansen alsó lövése ment a kapu jobb oldalába. 27–14

35. perc: Bodó emberrel együtt lőtte el, és a labda utat talált a jobb alsóba. 26–14

35. perc: A szétesés jelei mutatkoznak a magyar csapaton, egy újabb rossz passz után jöhettek a dánok, ezúttal nem is gyorsan, Pytlicknek azonban mindegy, belőtte a jobb alsóba. 26–13

34. perc: Bodó rossz bejátszása után Gidsel indult gyorsan, belőtte. 25–13

34. perc: Gidsel messziről, talpról lőtte el, esély sem volt kivédeni. 24–13

33. perc: Bodó megint ellőtte távolról, és ez végre bement a bal alsóba. 23–13

32. perc: Ez a támadás is pocsékba ment, megint Saugstrup maradt ott, belőtte persze. 23–12

31. perc: Újabb rossz védekezés után Saugstrup maga is meglepődött, milyen könnyen került helyzetbe, és be is lőtte. 22–12

31. perc: Bodó vállalta el a lövést, a célzása azonban nem volt pontos, a kapufáról ment fölé a labda.

31. perc: Elkezdődött a második félidő.

Ancsin próbálkozik lövéssel (fotó: MKSZ/Kovács Anikó)
Ancsin próbálkozik lövéssel (fotó: MKSZ/Kovács Anikó)

ELSŐ FÉLIDŐ

30. perc: Vége az első félidőnek, innen fordítani szinte csodaszámba menne... 21–12

30. perc: Támadóhibát fújtak a dánoknál, maradt tíz másodpercünk, majd Szita az utolsó pillanatban ellőtte, eltalálta Landin fejét, kapott egy kétperces büntetést.

29. perc: Szita rosszul passzolt, lecsaptak a labdára a dánok, és időt kértek.

29. perc: Pillanatok alatt eltékozoltuk a helyzetünket, a másik oldalon pedig mezhúzás miatt hetest kapott Dánia. A hetest Mikkel Hansen a bal alsóba lőtte. 21–12

28. perc: Pytlick került ismét helyzetbe, és bár nem tűnt jó helyzetnek, a szűk rövidbe így is belőtte. 20–12

27. perc: Szita igen gyorsan ellőtte, Landin sejtette, hová megy a labda, és védett.

27. perc: Újabb magyar időkérés. Chema indulatos hangon igyekezett felrázni a csapatot.

26. perc: Rosta ziccere kimaradt, de visszapattant a labda hozzánk. No, nem sokáig, gyorsan indultak a dánok, és Jakobsen lerohanásból lőtt újabb gólt. 19–12

26. perc: De hát állandóan mindent belőnek... Most éppen Pytlick volt eredményes. 18–12

25. perc: Lékai jó passzát Rosta lőtte a léc alá. 17–12

24. perc: Eladtuk a labdát, ami nagyon nem hiányzott, főleg hogy Saugstrup bántóan egyedül maradt középen, és úgy lőtte be, ahogy akarta. 17–11

24. perc: Gidsel fordult le Rostáról, és nagyon biztosan belőtte. 16–11

23. perc: Bóka kapta a bal szélen, és szépen pattintott a hálóba. 15–11

23. perc: Gidsel egy pattintás után ment közelebb a kaputól, és megint belőtte. 15–10

21. perc: Lékai adott ügyes passzt Bókának, aki becsapta Landint, és a kapuba lőtt. 14–10

20. perc: Jól megjárattuk a labdát, Szita lövését azonban blokkolták, és a dánokhoz pattant a labda.

Bodó Richárd kínjai (fotó: MKSZ/Kovács Anikó)
Bodó Richárd kínjai (fotó: MKSZ/Kovács Anikó)

20. perc: Magyar időkérés.

20. perc: Bodó távoli lövését könnyen védte Landin, a másik oldalon Gidsel lőtte be a bal alsóba, ráadásul Bodót kiküldték két percre. 14–9

19. perc: Pytlicket megint nem lehetett megállítani, könnyű gólt szerzett betörés után. 13–9

18. perc: Lékai szép csel után lőtt a bal felsőbe. 12–9

18. perc: Mikkel Hansen kintről meglátta, hogy üres a jobb alsó, oda is küldte a labdát. 12–8

17. perc: Az előbb Ancsin védekezett rosszul, most azonban gyors góllal segített. 11–8

17. perc: Rossz védekezés a jobb oldalon, Jakobsen meg belőtte, mint a pinty. 11–7

16. perc: Kettős előnyben Ancsin két védő között lőtt a jobb alsóba. 10–7

16. perc: Bodóval szemben Möllgaard szabálytalankodott, őt is kiküldték két percre.

16. perc: Rontottak a dánok, Mikkel Hansent pedig kiküldték két percre a visszarendeződésnél.

15. perc: Bodó hatalmas lövése ezúttal a kapufáról jött ki.

14. perc: Mikler szép védése után épp Mikkel Hansen kezébe pattant a labda, és ő már belőtte. 10–6

13. perc: Nem tartott sokáig, míg Bodó ismét megtalálta a dán kapu szabadon hagyott részét, és belőtte. 9–6

13. perc: Gidsel átment a védelmünkön, majd hatalmas erővel lőtt a bal felsőbe. 9–5

12. perc: Bodó egészen kiszorított szögből, a jobb oldalról lőtt szép gólt. 8–5

12. perc: Ancsin lövése hasba találta Landint, a másik oldalon Jakobsen balról ismét kilőtte a hosszút. 8–4

11. perc: Bodó szép passza találta meg a befutó Pedrót, aki gólt lőtt, de így a helye üresen maradt a védőfalban, ott lőtte be az újabb dán gólt Jakobsen. 7–4

10. perc: Pytlick a hatosról nagy lőtt nagy gólt, majd hirtelen elpasszoltuk magunkat, azonnal indult Jakobsen, és belőtte a ziccerét. 6–3

9. perc: Lékai gyorsan leválta a védőjéről, majd a bal alsóba lőtt. 4–3

8. perc: Bánhidi került ziccerbe, Landin kifogta. Aztán a másik oldalon Mikler védett ziccert!

8. perc: Pytlicket megállítottuk, de folytatódott a dán támadás, Mikkel Hansen lövése elkerülte a kaput.

7. perc: Bodó betörés után lőtt gólt, de nem adták meg, csak a hetest, amelyet Lékai fölélőtt.

6. perc: Gidsel kígyózott át a védelmen, és a kapu jobb oldalába lőtt. 4–2

6. perc: Rosta fordult be remekül, lerántották, ez is hetes! A hetest most is Lékai lőtte, és most is bepattintotta. 3–2

5. perc: Mikler bravúrjával megakadályozta Pytlicket a dán előny növelésében.

4. perc: Bánhidi nyúlt oda Gidsel arcába-nyakába, kiküldték két percre.

3. perc: Bánhidi harcolt ki hetest, amelyet Lékai a jobb alsóba pattintott. 3–1

3. perc: Ancsin átlövése semmilyen gondot nem okozott Landinnak, jöttek a dánok, Pytlick távolról jól bevágta a bal alsóba. 3–0

2. perc: Rossz lövés után gyorsan indult Gidsel, és lőtte be biztosan a ziccert. 2–0

1. perc: Rögtön góllal kezdtek a dánok, Mikkel Hansen betörés után pörgetett a kapuba. 1–0

1. perc:Elkezdődött a találkozó, a magyar csapat tiszta zöldben, a dán piros-fehérben játszik.

ELŐZMÉNYEK

„Nagyrészt pihenésre használtuk fel a Zöld-foki-szigetek és a Dánia elleni meccs közötti két napot – kezdteChema Rodríguezszövetségi kapitány.– A háromórás utazás Göteborg és Stockholm között szerencsére nem volt különösebben megterhelő, a vonat elég kényelmes volt ahhoz, hogy a játékosok pihenni tudjanak, és hagytam őket tovább lazítani a megérkezésünk után is, hétfőn már nem tartottunk nekik edzést. Kedden viszont újra belecsaptunk, két tréningünk volt, délelőtt a dánok elleni védekezést, délután a támadást gyakoroltuk.”

A kapitány szerint nekünk különösen sokat jelentett, hogy egy nappal többet pihenhettünk az ellenfelünknél, hiszen nincs olyan erős keretünk, mint a dánoknak. Hat mérkőzés után az olyan válogatottaknak könnyebb a helyzetük, mint a dán, a svéd, a spanyol vagy a francia, ugyanis a tizenhatos keretük tele van olyan játékosokkal, akik nemcsak ugyanolyan játékerőt képviselnek, mint akiket az edző a kezdőcsapatba jelöl, hanem legalább olyan tapasztaltak is, akik sok hasonló csatát átéltek már, így gyakorlatilag a második soruk ugyanolyan erős, mint az első. A magyar csapat esetében ez a tapasztalat hiányzik, a keretet óvatosabban szabad forgatni, a nehezebb meccseken pláne.

„Bármennyire jó fizikai és mentális állapotban is vannak, azt azért nem mondhatom, hogy nem fáradtak el a srácok, hiszen mégiscsak hat kemény meccset játszottak le tíz nap alatt– mondta lapunknak Chema Rodríguez.– De gondoljon csak bele abba, hogy a sűrű program miatt nemcsak ők fáradtak, hanem én is és ön is, pedig egyikünk sem lépett pályára, és nem kell futnunk az edzéseken sem. A világbajnokság három hete néha olyan hosszúnak tűnik, mintha két hónap lenne, mert mentálisan is megerőltető, de az is igaz, hogy nem tudja elnyomni az afeletti örömöt, hogy itt lehetünk a világbajnokság legjobb nyolc csapata között, és a negyeddöntőben a címvédő Dániával csaphatunk össze. Szóval felmegyünk a pályára, beleadunk mindent, és megpróbáljuk megnyerni a meccset!”

A szakember elmondta, attól, hogy teljesítette a Magyar Kézilabda-szövetség hivatalos elvárását, és a csoportkör után a középdöntőből is továbbjutott, alapvetően nem változott meg a csapat hozzáállása. Az edzésekből nem vettek vissza, sőt, ő és a játékosok is egyértelművé tették, hogy nem akarnak itt megállni.

„Persze hatalmas öröm, hogy kijutottunk az olimpiai selejtezőtornára, főleg úgy, hogy talán senki sem gondolta volna, hogy Magyarország bejut a legjobb nyolc közé a világbajnokságon– tette hozzá a szövetségi kapitány.– Biztos vagyok abban is, hogy most is mindenki Dániát tartja az abszolút esélynek, ami papíron így is van, de mi elhisszük magunkról, hogy nyerhetünk, és mindent meg is fogunk tenni érte. Külső nyomás nincs, csak belső – az elvárásunk magunkkal szemben és a tapasztalatunk az elmúlt évekből már megvan, és egy meccsen bármi megtörténhet. Hatvan percig kell nyomni, még ha a világ legjobbja ellen olykor ez sem elég, de mi megpróbáljuk.”


A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:Mikler Roland (Szeged), Palasics Kristóf (NEKA), Székely Márton (Tatabánya)
Jobbszélsők:Bujdosó Bendegúz (FTC), Rodríguez Pedro (Tatabánya)
Jobbátlövők:Ancsin Gábor (Tatabánya), Ilic Zoran (Veszprém)
Irányítók:Hanusz Egon (Stuttgart – Németország), Lékai Máté (FTC)
Beállók:Bánhidi Bence, Rosta Miklós (mindkettő Szeged), Sipos Adrián (Veszprém), Szöllősi Szabolcs (Dabas)
Balátlövők: Bodó Richárd, Szita Zoltán (mindkettő Szeged), Ligetvári Patrik (Veszprém)
Balszélsők:Bóka Bendegúz (Balatonfüred), Kovacsics Péter (FTC)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik