Férfi kézilabda NB I: költözik a Fejér-B.Á.L. Veszprém

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.01.07. 16:56
null
Költöznek Éles Benedekék (Fotó: Penovác Károly, Veszprém Megyei Napló)
A Fejér-B.Á.L. Veszprém férfi kézilabdacsapata a jövőben a Veszprém Aréna helyett ismét a Március 15. utcai csarnokban játssza hazai mérkőzéseit.
„Európa egyik gyöngyszeme a Veszprém Aréna, de nekünk túlságosan nagy, ezért döntöttem úgy, hogy visszatérünk a Március 15. utcai csarnokba. Meggyőződésem, hogy a mi három-négyszáz szurkolónk nagyságrendekkel jobb, szenvedélyesebb hangulatot teremhet együttesünknek és nagyobb nyomást helyezhet az ellenfelekre” – mondta a klub honlapján Éles József tulajdonos-ügyvezető.

A kisebbik veszprémi csapat a másodosztályban már játszott a Március 15. utcai csarnokban, az NB I-be jutás után viszont az Arénába költözött.

Éles hozzátette, annak idején nem is akarta, hogy csapata elköltözzön, de a létesítmény néhány szempontból nem felelt meg az élvonal követelményeinek. Ezeken az idő rövidsége miatt nem tudtak változtatni, de most már minden rendben van, így elhárultak az akadályok.

A klubtulajdonos elárulta, a napokban a magyar szövetség illetékeseivel körbejárták a csarnokot és a néhány észrevétel orvoslását követően újra ott fogadhatja az ellenfeleket csapata. A létesítmény csak a Gyöngyös elleni bajnoki idején lesz foglalt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik