Női kézi NB I: hosszabbított a Mosonmagyaróvár válogatott irányítója

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.11.18. 23:25
null
Tóth Eszter (labdával) két évet hosszabbított (Fotó: Dömötör Csaba)
A magyar válogatott irányító, Tóth Eszter 2024 nyaráig szerződést hosszabbított a női kézilabda NB I-ben szereplő Motherson-Mosonmagyaróvárral – írja a klub honlapja.


Tóth Eszter
a 2020–2021-es idényben szerződött az MTK-tól a klubhoz. A tavaly a válogatottban – ott van a decemberi világbajnokságra készülő keretben – is bemutatkozó kézilabdázó a jelenlegi idényben 53 góljával az NB I 4. helyén álló a Mosonmagyaróvár második legeredményesebb játékosa.

„Nem sokat gondolkoztam a klub szerződéshosszabbítási ajánlatán, mert nagyon jól érzem magam Mosonmagyaróváron. Itt olyan klubban kézilabdázhatok, ahol érzem, hogy bíznak bennem, és az is fontos szempont, hogy kiváló szakmai stáb irányítja a munkát. Nekünk, játékosoknak kizárólag a játékra, a teljesítményünkre kell figyelnünk, ami nagyon megnyugtató. Kicsit későn érő típus vagyok, de úgy érzem, hogy a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatában megtaláltam önmagam. Örülök tehát, hogy számítanak rám, amit jó játékkal szeretnék meghálálni a bajnokságban, a közelgő Európa-ligában, és természetesen egyedüli MKC játékosként a magyar válogatottban is” – mondta el az aláírását követően a 29 éves játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik