Női kézi: a Győr klasszisát eljegyezte jégkorongozó kedvese

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.04.27. 20:26
null
Kurtovic kezét megkérte a jégkorongozó barátja (Fotó: Nagy Gábor/Kisalföld)
A Győri Audi ETO női kézilabdázóját, Amanda Kurtovicot eljegyezte párja, Brede Frettem Csiszar, a Valerenga visszavonult jégkorongozója.

 

Azelőtt találkoztunk, hogy Romániába költöztem volna. Az elején nem volt könnyű a nagy távolság miatt, mert így csak ritkán láttuk egymást az idény közben. Mind a ketten elfogadtuk, hogy a karrierünk véges, és néha áldozatokat kell hoznunk. Szerencsére mindenben támogat, az sem érdekelné, ha Afrikába igazolnék. A szülei nagyon örültek neki, hogy a nyártól Magyarországon folytatom” mondta korábban a Győr kézilabdázója.

Kurtovic párja szerint nagyon jó az életük otthon, és már egy ideje gondolkozott a lánykérésen. Végül nagyon örült, hogy minden így alakult. A Győr klasszisa viszont elárulta, egyáltalán nem számított a gyűrűre.

„Egyszerűen lesokkolt, egyáltalán nem számítottam rá. Nagyon érzelmes pillanat volt mindkettőnk számára” – mondta Kurtovic.

vi to

3,870 Likes, 73 Comments - Amanda Kurtović (@amanda_kurtovic) on Instagram: "vi to"



Amanda Kurtovic Bukarestbe igazolása előtt ismerkedett meg Brede Csiszarral. A vezetékneve elárulja, hogy a 31 éves korábbi jérkorongozónak a nagyszülei révén bizony magyar vér is csörgedezik az ereiben.

„Eddig nem volt időnk arra, hogy esküvőt tervezzünk, és egyelőre most is csak jegyben járunk. Nem szeretnénk rástresszelni” – fogalmazott Kurtovic.

„Nehéz szavakba önteni, hogy mit érzek. Minden nagyobb és valódibb lett, igazán különleges napok voltak ezek” – tette hozzá a Győr játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik