Női kézilabda: az NB I egyik leggólerősebb átlövője Fehérváron folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.25. 15:58
A Békéscsabáról érkező Walfisch Mercédesz személyében az NB I egyik leggólerősebb magyar átlövője igazol nyártól az Alba Fehérvárhoz – számolt be a klub hivatalos honlapja.

„Nagy döntést hoztam az életemben, ami bevallom, nem volt egyszerű. Úgy érzem, szükségem van rá, hogy kipróbáljam magam máshol is, kellenek az új impulzusok és kihívások. Várom már, hogy Fehérváron edzhessek, megismerjem a csapatot, és a Deli Rita által felvázoltak alapján a közös munkát. Szeretnék az új csapatatomban is meghatározó játékossá válni” – idézi az albakezi.hu a békéscsabai nevelésű, 25 éves játékost. „Nagy döntést hoztam az életemben, ami bevallom, nem volt egyszerű. Úgy érzem, szükségem van rá, hogy kipróbáljam magam máshol is, kellenek az új impulzusok és kihívások. Várom már, hogy Fehérváron edzhessek, megismerjem a csapatot, és a Deli Rita által felvázoltak alapján a közös munkát. Szeretnék az új csapatatomban is meghatározó játékossá válni” – idézi az albakezi.hu a békéscsabai nevelésű, 25 éves játékost.

Deli Rita, az Alba Fehérvár vezetőedzője szerint Walfisch személyében igazi vezéregyéniséget szerződtettek.

Merci ízig-vérig klasszikus átlövő, nagyon gólerős játékos, akinek a beállóval is jó a páros kapcsolata. Lövőereje mellett, dinamikája révén is jelentős erősítést jelent számunkra. Ellenfélként igazi vezéregyéniséget ismertem meg benne. Meggyőződésem, hogy ezekkel a kvalitásokkal meghatározó szerepet fog betölteni a csapatunkban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik