Női kézi: az olimpiai bajnok egy szezon után elhagyja a Vardart

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.26. 12:42
A Bajnokok Ligája négyes döntőjében is érdekelt Vardar Szkopje női kézilabdacsapata sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Camilla Herrem a nyáron elhagyja a macedón klubot, és hazatér Norvégiába. A 30 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok balszélső szerződése eredetileg 2018-ig szólt, de a Vardar elfogadta a játékos érveit, így Herrem visszatér nevelőklubjához, a Solához, amelyhez három szezonra kötelezte el magát.

„Itt az ideje, hogy hazatérjek. A férjem és az egész családom is nagyon hiányzik. Elég volt abból, hogy bőröndből élek! Régi vágyam volt, hogy újra otthon játszhassak, de előtte még szeretném megnyerni a Vardarral a Bajnokok Ligáját" – mondta a meglepő váltás kapcsán Herrem. A norvég játékos kívánsága olyan szempontból is érthető, hogy klub szinten eddig csak a KEK-ben tudta elhódítani a serleget, még tavaly a dán Holstebróval.
„Itt az ideje, hogy hazatérjek. A férjem és az egész családom is nagyon hiányzik. Elég volt abból, hogy bőröndből élek! Régi vágyam volt, hogy újra otthon játszhassak, de előtte még szeretném megnyerni a Vardarral a Bajnokok Ligáját"
– mondta a meglepő váltás kapcsán Herrem. A norvég játékos kívánsága olyan szempontból is érthető, hogy klub szinten eddig csak a KEK-ben tudta elhódítani a serleget, még tavaly a dán Holstebróval.

Az ügynöke hozzátette, hogy a macedón egylet nagyon megértő volt, így sikerült elérni, hogy a szerződése lejárta előtt egy évvel elengedjék.

Herrem már 11 esztendeje alkot egy párt a férjével, a szintén kézilabdázó Steffen Stegavikkal, de ez idő alatt úgy alakultak a klubváltásaik, hogy csak három évet tudtak ténylegesen együtt élni.

A Vardarnak sürgősen balszélső után kell néznie, ugyanis Herrem poszttársa, Tamara Mavsar is távozik a szezon végén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik