Férfi kézi: súlyos sérülése miatt visszavonul Vadkerti Attila

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.04. 13:05
null
Vadkerti Attila a visszavonulás mellett döntött a súlyos sérülését követően (Fotó: NS-archív)
Befejezi profi pályafutását Vadkerti Attila korábbi 57-szeres válogatott kézilabdázó. A 35 éves balszélső az NB I/B hétvégi fordulójában, az FKSE Algyő–Ózd mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedett, és úgy döntött, visszavonul.

 

 

„Nincsenek véletlenek. Mostanában kezdett érni bennem a gondolat, hogy ez lesz az utolsó szezonom. Szerencsére a pályafutásom során elkerültek a komolyabb sérülések, de ez mostani a pályafutásom végét jelenti" – mondta az m4sport.hu-nak a sérülést szenvedett játékos.

Vadkerti Attila korábban 20 évig a Mol-Pick Szegedet erősítette, amellyel magyar bajnok és kupagyőztes is volt, majd az Algyőhöz szerződött. A válogatottal olimpiai 4. volt Londonban.

Vadkert Attila a játék mellett tavaly a Mol-Pick Szeged utánpótlásában dolgozott, majd idén nyáron a PC Trade Szeged KKSE stratégiai igazgatója lett. A női NB I/B-ben szereplő csapatnál komoly célokat fogalmaztak meg: egy stabil utánpótlással rendelkező élvonalbeli csapatot szeretnének kialakítani – ebben segíthet a jövőben az egykori válogatott kézilabdázó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik