Női kézilabda: válogatottunk újra legyőzte Horvátországot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.18. 21:25
null
Sirián Szederke akcióban a pénteki mérkőzésen (Fotó: Szabó Miklós)
A pénteki könnyed győzelem után szombaton Győrben zárt kapus, nem hivatalos felkészülési mérkőzésen is felülmúlta (24–19) a magyar női kézilabda-válogatott Horvátországot.

 

A mieinknél ezúttal pihenőt kapott Kiss Éva, Görbicz Anita és Erdősi Ildikó, az egy nappal korábban kimaradók közül pedig pályára lépett Puhalák Szidónia, Termány Rita és Szalai Babett.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS (nem hivatalos)
MAGYARORSZÁG–HORVÁTORSZÁG 24–19 (14–10)
Győr. V:
Bíró, Kiss
MAGYARORSZÁG
: Bíró – Lukács 3, KOVÁCS A. 4, PÁLOS-BOGNÁR 3, Sirián 2, Zácsik 1, Schatzl. Csere: Janurik (kapus), BÓDI 4, Szekeres, Tomori, Szalai B. 2, Kisfaludy, Klivinyi 1, Termány 2, Mészáros R. 1, Puhalák 1. Szövetségi kapitány: Kim Rasmussen
HORVÁTORSZÁG: Besen, Razum, Stojak (kapusok), Zadravec, Maric 2, Basic 3, Jezic, MICIJEVIC 4, Nemaskalo 2, Krsnik, Debelic 1, P. Posevac 1, Vukojevic 1, Blazevic 2, Dezic, S. Posevac 2, Domjan 1, Kalaus. Szövetségi kapitány: Goran Mrden
Kiállítások: 6, ill. 12 perc
Hétméteresek: 5/5, ill. 4/4
MESTERMÉRLEG
Kim Rasmussen:
– A horvátok gyorsabban kezdték a mérkőzést, kellett vagy tíz perc, mire felvettük a tempót. Hogy nem arattunk olyan nagy különbségű győzelmet, mint pénteken, elsősorban az én felelősségem, igyekeztem lehetőséget adni az új játékosoknak is. A védekezésünk nem volt rossz, de támadásban nem voltunk olyan jók és erősek, mint az első találkozón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik