Férfi kézi: „Megindult a fegyelmi eljárás Pastorral szemben”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.20. 07:14
A szegedi együttes spanyol szakvezetője, Juan Carlos Pastor a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a végjátékban indulatosan lökte meg Xavier Sabatét, a győztes rivális veszprémiek trénerét. A veszprémiek szurkolói ankétján Fazekas Zsolt, a klub főtitkára elmondta: a szövetség fegyelmi eljárása megindult Pastorral szemben.

„A szövetség fegyelmi eljárása megindult. Amint megszületik a fegyelmi bizottság határozata, tudunk reflektálni arra” – számolt be a vehirsport.hu az ankéton elhangzottakról.vehirsport.hu az ankéton elhangzottakról.

„Nem szeretnék beszélni az esetről, mert nem fontos számomra – válaszolta szintén szurkolói kérdésre a sértett edző, Sabaté. – Csak az számít, hogy a csapat nyert. Mindig próbálok korrekt lenni a kollégáimmal, Pastor azonban nem így cselekedett ennél az esetnél. A Szeged edzője mindig nagy nyomás alá helyezi a bírókat, de ez nem újdonság, ugyanezt tette korábban Spanyolországban is. Mi sosem foglalkozunk a játékvezetőkkel, hiszen tudjuk, hogy nagyon nehéz a munkájuk, s egyszer jól döntenek, máskor meg hibáznak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik