Kézi BL: Sterbik és a többiek – a hét mozdulatai videón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.26. 10:26
Bár kézilabdacsapataink – szokásukkal ellentétben – nem épp sikeres hétvégén vannak túl, az EHF Tv szokásos, fordulót követő összeállításaiban több magyar vagy magyar vonatkozású névvel találkozhatunk.

FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJAFÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA

A HÉT CSAPATA. A névsorban ezúttal nincs veszprémi és szegedi játékos sem, ugyanakkor a „heti álomcsapat” hálóját Sterbik Árpád őrzi, balátlövőként pedig a Veszprém Kristiantadba kölcsönadott játékosa, Iman Dzsamali szerepel. Íme: Sterbik Árpád (Vardar Szkopje) – Timur Gyibirov (Vardar), Iman Dzsamali (Kristianstad), Rasmus Lauge (Flensburg), René Toft Hansen (Kiel), Ramazan Döne (Besiktas), Luc Abalo (PSG). VIDEOÖSSZEÁLLÍTÁS A HÉT CSAPATÁRÓL ITT!

A LEGSZEBB GÓLOK. A hét gólja természetesen a kieli Rune Dahmke Celje elleni elképesztő, tengely körüli fordulás után szerzett találata volt, de Mikkel Hansen Veszprém elleni villanása sem maradhatott ki az összeállításból.

A LEGSZEBB VÉDÉSEK. Sterbik Árpád és Mirko Alilovic ziccervédése is szerepel az összeállításban, a hét „nyújtózkodása” ugyanakkor Niklas Landiné volt.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA

A HÉT SZTÁRJAI. A Nagybányán káprázatos teljesítményt nyújtó Mörk testvérpár, Nora és Thea a közösen szerzett 18 (9+9) góllal nem maradhatott ki az összeállításból, amelybe a Fradi ellen remeklő spanyol Fleury-kapus, Darli Zoqbi de Paula, illetve a Rosztov-Don ukrán szélsője, Julija Manaharova fért még oda.

A LEGSZEBB GÓLOK. A hét góljai közé bekerült a Vardar-kapus, Amandine Leynaud egész pályás találata, Alexandrina Barbosa Fradi elleni ejtése, Fie Woller ETO elleni cundere is, a hét leglátványosabb találatának ugyanakkor Nora Mörk elképesztő bombáját látták a szerkesztők.

A LEGSZEBB VÉDÉSEK. Az öt bravúr között két magyar kapusé is ott van, a Hypo-kapusa, Hajgató Anna a Vardar elleni meccsen védett látványosa, Szikora Melinda hetesvédéssel került be a videóba, a hét védésének viszont csapattársa, Nerea Pena volt a „szenvedője”, a spanyol irányító bravúros labdaszerzése után a ziccert honfitársa, Zoqbi de Paula hárította.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik