Férfi kézi: a Szeged 2017-ig hosszabbított kapusával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.01. 13:28
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata további egy évvel meghosszabbította lengyel válogatott kapusa, Piotr Wyszomirski szerződését. A kapuvédő tavaly nyáron kettő plusz egy éves megállapodást kötött a csapattal, a változás értelmében 2016 helyett most már biztos, hogy legalább 2017 nyaráig a kétszeres magyar bajnok klub játékosa marad – olvasható a pickhandball.hu-n.

„Kapusunkkal tavaly nyáron egyeztünk meg, de már most mindenképpen beszélni akartunk vele a folytatásról. Wyszomirski szeret Szegeden, megkedvelte a várost, feleségével jól érzik magukat nálunk. Felvázoltuk a jövőképet, amiben fontos szerepet szánunk neki, így most nyártól kezdődő, kettő plusz egy éves szerződést ajánlottunk neki. Ezt Piotr elfogadta, és örömmel hosszabbított” – nyilatkozta Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója.Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója.

„Ami először eszembe jut, hogy örülök a hosszabbításnak. Szeretem Szegedet, szeretem a csapatot, a játékostársaimat, a szurkolókat. Jó itt élni, játszani. Minden adott ahhoz, hogy továbbfejlődjek, a klub lépésről lépésre fejlődik, és lesz jobb, aminek szeretnék én is a részese lenni. Szeretném, ha a következő szezonban még szebb sikereket érnénk el, boldog vagyok, mert még két évig biztos, hogy a csapatot erősítem” – mondta a szerződés meghosszabbítása után a lengyel kapus a klubhonlapnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik