Férfi kézi: Pastor már nem számol Vadkertivel

Vágólapra másolva!
2015.05.17. 10:16
Kedden 18 órakor a magyar bajnoki döntő második meccsén a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az MKB-MVM Veszprémet fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Vadkerti Attila az utolsó szegedi mérkőzését játssza, a csapatkapitánnyal ugyanis nem számol a következő szezonban Juan Carlos Pastor vezetőedző.

Tizenhatodik idényét tölti a szegedi gárdánál Vadkerti Attila, a csapat kapitánya, de most az utolsó hazai meccsére készül, kedden utoljára ölti magára a kék mezt az újszegedi sportcsarnokban.

„Juan Carlos Pastor vezetőedző nem számol vele a következő szezonban, így Jonas Källman mögé a balszélre új játékost igazolunk. Attila a klub nagy alakja, magyar bajnok és kupagyőztes, tagja volt a berlini csodacsapatnak, az EHF-kupát elhódító együttesnek. Mivel még egyéves szerződés köti a klubhoz, keressük a megoldást, mindenképpen szeretnénk, hogy a csapat mellett maradjon. Kedden, a bajnoki döntő szegedi meccsén méltó módon kívánunk elbúcsúzni az egyesület leghűségesebb játékosától" – nyilatkozta Szögi Nándor, a klub operatív igazgatója a hivatalos honlapon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik