Kézi: Karabaticék Párizsban? 2 millió euró sem lenne gond!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.08. 20:33
null
Nikola (jobbra) és Luka Karabatic már játszottak egy klubban, a következő szezontól ők lesznek a PSG húzóemberei? <br />(Fotó: Actiom Images – archív)
Lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Nikola Karabatic hamarosan visszatér Franciaországba, és a PSG kézilabdacsapatában újra együtt játszhat öccsével, Lukával.

 

A L'Équipe arról ír, hogy miután a Karabatic tesvérek hazatértek a katari világbajnokságról – ahol mindketten tagjai voltak a világbajnoki címet szerző francia válogatottnak –, szerdán leültek tárgyalni a PSG vezetőivel a közös folytatásról.

A testvérpár korábban együtt szerepelt Montpellier-ben, majd – miután bundabotrányba keveredett a nevük – rövid ideig az Aix-en-Provence-ban is. A világ egyik legjobbja, Nikola jelenleg a Barcelonában játszik, míg Luka továbbra is az Aix-et erősíti. Nikolának 2017-ig élő szerződése van, ám a párizsi lap értesülése szerint a PSG katari tulajdonosai különösebb szívfájdalom nélkül – és a sportágban alighanem rekordösszegnek számító – 2 millió euróért kivásárolnák katalóniai kontraktusából.

A L'Équipe arról is beszámol, hogy Karabaticék mellett a kispadon is erősítene a bajnokságban jelenleg második helyen álló csapat: a kiszemelt nem más, mint Zvonimir „Noka” Serdarusic, azaz Luka és az Aix-en-Provence jelenlegi edzője veheti át a sokat kritizált Philippe Gardent helyét. A horvát-német mesteredző korábban másfél évtizeden át volt a THW Kiel sikereinek fő letéteményese, ő vitte Nikolát is a német klubhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik