Női kézi: Löke szívesen látná az Eb legjobbját Győrben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.22. 20:43
null
Vajon Isabelle Gulldén meddig viseli még a Viborg mezét? (Fotó: Action Images)
Heidi Löke, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának norvég beállója szívesen játszana együtt a svéd Isabelle Gulldénnel a Rába-parti csapatban.

 

 

A svéd válogatott bronzérmet szerzett a vasárnap véget ért magyar-horvát rendezésű női kézilabda Eb-n, mégpedig Isabelle Gulldén vezérletével. A Viborg 25 éves irányítója lett a torna gólkirálya, és az Eb legeredményesebb játékosának is megválasztották.

Gulldén szerződése jövő nyáron lejár a Viborgnál, és mivel kérőkben nincs hiány, egyáltalán nem biztos, hogy a dán csapatban marad. A svéd kiválóság az expressen.se-nek elmondta, hogy az egyik fő célja a Bajnokok Ligája megnyerése. És hogy ehhez melyik klubba kellene igazolnia?

„Azokba, amelyek sok pénzt áldoznak erre, mint a Vardar Szkopje, a Győr, a Buducsnoszt vagy a bukaresti klub. Oroszországban most nem nagyon van ilyen egyesület” – nyilatkozta Gulldén.
Ha Heidi Lökén múlna, a friss Eb-gólkirály Győrben folytatná pályafutását.

„Szeretnék Isabelle Gulldénnel egy csapatban játszani – idézi a Sportbladet az ETO norvég beállóját, aki vasárnap aranyérmet vehetett át az Eb döntője után. – Szerintem jól megértenénk egymást a pályán. Nagyon nagyra tartom Isabelle-t, nem sokan játszanak úgy, mint ő. Fiatal, de már világklasszis, és csak egyre jobb lesz. Remélem, egyszer játszhatom vele, álomszerű lenne.”

Akár Győrben? – tette fel a kérdést a svéd lap.

„Igen! Szeretettel várjuk” – felelte Löke, akinek 2016-ig van szerződése a magyar csapattal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik