U18-as férfi kézi Eb: „Erkölcsi győztesnek tekintem a csapatot”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.24. 19:36
Gyurka János, a magyar férfi ifjúsági válogatott szövetségi edzője a franciákkal szemben elbukott Európa-bajnoki döntő után a magyar szövetségnek elmondta, erkölcsi győztesnek tekinti a csapatot, és ezen az úton kell folytatniuk a megkezdett munkát.

Gyurka János szövetségi edző: – „A döntőben a korábbiakhoz képest kicsit fegyelmezetlenebbül kézilabdáztunk a meccs elején, talán azért is, mert a játékosaink túlzottan akartak. Sok technikai hibát követtünk el, pontosabban kellett volna játszanunk. Erkölcsi győztesnek tekintem a csapatot, ezen az úton kell folytatnunk a megkezdett munkát" Gyurka János szövetségi edző: – „A döntőben a korábbiakhoz képest kicsit fegyelmezetlenebbül kézilabdáztunk a meccs elején, talán azért is, mert a játékosaink túlzottan akartak. Sok technikai hibát követtünk el, pontosabban kellett volna játszanunk. Erkölcsi győztesnek tekintem a csapatot, ezen az úton kell folytatnunk a megkezdett munkát"

Rózsavölgyi Gergely: – „Nehéz most bármit is mondani. Egyszerre vagyok boldog és szomorú, de tudom, hogy nagyszerű eredményt értünk el az Eb-ezüsttel."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik