Férfi kézi NB I: Lendvay lehet a Vác egyik kulcsembere

Vágólapra másolva!
2013.06.13. 09:25
Jelenlegi és egykori válogatott kerettagok (Kocsi András, Laurencz Szabolcs, Lendvay Péter) mellett a Felvidékről visszatérő Bakos Ádám, valamint a saját nevelésű Székely Kristóf és György Ferenc erősíti a nyártól az NB I-ben nyolcadik helyen záró Váci KSE férfi kézilabdacsapatot. Schoffer Attila elnök elmondta, hogy a csapatból távozók jövőjéről még nincs információ.

„A pályán kívül is igyekszünk erősíteni a szakmai és a gazdasági előrelépésért – mondta az elnök. – Az újoncokhoz hasonlóan két évre szerződtetett Rosta István edző segítője a rutinos Stranigg Ferenc lesz, továbbá Németh László klubigazgató felel az operatív irányítás mellett a reklám-, a média- és a marketingtevékenységünkért is."

A váciak egyik nagy fogása a Bundesligát is megjáró Laurencz Szabolcs. „El kellett hagynom a nehéz helyzetbe jutó PLER-t, amelyben nem láttam biztató jeleket a jövőz illetően – indokolta a váltást menedzserével, Szörnyi Attilával egyeztető jobbátlövő. – A váci szerződés mellett szólt a szakmai okok mellett, hogy családom érdekében a főváros közelében szerettem volna maradni."

A klub új jobbkezes átlövője, az olimpiai negyedik (2004) Lendvay Péter is a biztonságot és a jó szakmai munkát tartotta vonzónak a Vácban, amelyben az utóbbi évadból maradók egy-, két- és hároméves megállapodásokat írtak alá.

FÉRFI KÉZILABDA NB I, VÁCI VÁLTOZÁSOK
Érkezők: Bakos Ádám (Érsekújvár), Kocsi András (FTC-PLER-Budapest), Laurencz Szabolcs (PLER), Lendvay Péter (PLER)
Távozók: Munkácsi Máté, Szabó Tibor, Korsós Ádám, Szikra Péter

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik