Női kézi BL: Mindig voltak, akik lendítettek a többieken - Martín

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2013.05.11. 18:16
A veszprémi visszavágón is legyőzte a Larvikot, így kettős győzelemmel – története során először – elhódította a Bajnokok Ligája trófeáját a Győri Audi ETO KC. Ambros Martín vezetőedző szerint az egész mérkőzésen lehetett érezni a csapatban az erőt, míg Kelecsényi Ernő klubelnök reméli, hosszú évekre szóló sikersorozatot alapoz meg győzelmével a csapat – nyilatkozatok az díjátadót követő ünneplésforgatagból.

Heidi Löke: – Nem lehet különbséget tenni a korábbi BL-címem és a mostani között, hiszen kiváló volt a 2011-es Larvik és kitűnő a mostani ETO is. Úgy gondolom, mi vagyunk a legjobbak, hiszen 16 meccsből 15-öt megnyertünk! Fantasztikus ilyen közönség előtt nyerni!Heidi Löke: – Nem lehet különbséget tenni a korábbi BL-címem és a mostani között, hiszen kiváló volt a 2011-es Larvik és kitűnő a mostani ETO is. Úgy gondolom, mi vagyunk a legjobbak, hiszen 16 meccsből 15-öt megnyertünk! Fantasztikus ilyen közönség előtt nyerni!

Eduarda Amorim: – Már régóta közel vagyunk a sikerhez, és végre meg tudtuk nyerni a BL-t! Nagyon sokat dolgoztunk érte, és örülök, hogy én is részese lehettem a diadalnak. A mai este csak az ünneplésről szól!

Katrine Lunde: – Nagyszerű csapat, nagyszerű közönség, nagyszerű klub. Nem lehetett más a vége, csak ETO-győzelem. Örülök, hogy hozzá tudtam járulni a sikerhez.

Rédei-Soós Viktória: – Nagyszerű idényünk volt, de kétségtelen, hogy ennek csúcsa a BL-diadal! Az egész szezonban hihetetlenül egységesek voltunk, ez repített minket!

Kelecsényi Ernő klubelnök: – Először készült ilyen póló a döntő visszavágója előtt, de még sohasem volt ennyi esélyünk megnyerni a trófeát. A csapategység, a hideg fej és a profizmus hozta meg a régen várt diadalt. Remélem, hosszú éveken át tudunk hasonló örömöt szerezni a szurkolóinknak, a városnak, a támogatóinknak.

Ambros Martín vezetőedző, aki korábban játékosként is volt BL-győztes: – Éreztem a csapatban az erőt, az elszántságot, és azt is éreztem, hogy nem lesz görcsös a játékunk. A mostani mérkőzésen is voltak kisebb hullámvölgyek, de mindig voltak, akik lendítettek a többiek teljesítményén. Nagyszerű érzés BL-győztesnek lenni, köszönöm a bizalmat, hogy ennek a csapatnak lehetek az edzője.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik