MKB Veszprém: a Kielcével és a Montpellier-vel is játszanak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.30. 20:24
Lassan véglegessé válik az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának teljes nyári programja, amelyben többek között a Montpellier-vel és a Kielcével is megmérkőzik a magyar bajnok.

Az már biztos, hogy a felkészülést július utolsó hetében kezdik meg a veszprémiek. Az első megmérettetés a hagyományosan Ehingenben megrendezésre kerülő nemzetközi torna (korábban Schlecker-kupa), amelynek most Sparkassen-kupa lesz a neve. Itt az A-csoportba sorsolták a csapatot, a CO Zagreb és a Vive Targi Kielce mellé. Az első meccsen augusztus 17-én délelőtt a Zagreb ellen lépnek pályára, majd este a lengyelek következnek. A másik csoportba a Füchse Berlin, a Thun és a PSG csapatai kerültek. Vasárnap a helyosztókat rendezik – számolt be róla az mkbveszprem.eu.mkbveszprem.eu.

Az ehingenin kívül még két tornán indul a csapat, ezekről a részleteket később közlik. Annyi bizonyos, hogy azok a tornák is rangos rendezvények lesznek, az ellenfelek a csoportküzdelmek során a Nantes, a Montpellier és a Chambéry lehetnek.

Közben folyamatosan mutatják be a Pérez Carlos június 9-i búcsúmeccsén pályára lépő világválogatott tagjait. A sort a kapusokkal kezdték, a már korábban bejelentett Dejan Perics és Sterbik Árpád mellett Mikler Roland is ott lesz a találkozón.

„Körülbelül egy hete kaptam egy telefonhívást, és örömmel mondtam igent a felkérésre, viszont tudtam, hogy a jelölésemet magyar és nemzetközi szinten is jóvá kell hagyni. Láttam, hogy elkezdték nyilvánosságra hozni a csapattagok névsorát, és a mai napig nem is mertem elhinni, hogy ez tényleg igaz lehet. Büszke vagyok erre, hiszen nagy megtiszteltetés ilyen világsztárokkal egy csapatba kerülni. Bízom benne, hogy helyt tudok állni, minden tőlem telhetőt megteszek ezért" – idézi Miklert a sportconcept.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik