Férfi kézilabda: a PSG nem sajnálná a pénzt Nagy Lászlóra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.28. 14:36
A PSG férfi kézilabdacsapata tegnap nyerte meg a francia bajnokságot, míg közben az MKB Veszprém a THW Kiellel szemben elbúcsúzott a Bajnokok Ligájától, a sajtóban pedig már a két együttes közötti játékostranszferről írnak. A L'Équipe mai számában arról számol be, hogy a francia sztárcsapat nagy erőket mozgósít Nagy László megszerzéséért, akit a világ legjobb jobbátlövőjeként emlegetnek.

Az már korábban eldőlt, hogy a nyártól többek között Igor Vori, Daniel Narcisse és Császár Gábor is a PSG-ben folytatja pályafutását, a katari tulajdonosok által irányított együttes azonban máris további erősítésekben gondolkodik, hogy jövőre minél tovább menetelhessen a BL-ben.

Az egyik elsődleges célpont a hírek szerint Nagy László, akinek megszerzésén már egy hónapja ügyködnek, a Veszprém állítólag 250 ezer euróban határozta meg a kivásárlási árát. Ugyanakkor kevéssé valószínű, hogy a szintén nagy terveket szövögető MKB-nál egy év után megválnának a csapat vezéregyéniségétől.

Mint arról korábban beszámoltunk, a társaihoz hasonlóan Nagy László szerint is nagy szerepe volt a játékvezetőknek a Kiel továbbjutásában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik