Férfi kézi: Goluza a nyáron távozik a Zagrebtől - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.03.19. 16:47
A balkan-handball.com hivatalos forrásból egyelőre meg nem erősített információja szerint a CO Zagreb férfi kézilabdacsapatának, valamint edzője, Slavko Goluza útjai a szezon végén elválnak. Ezt a felvetést támasztja alá, hogy az utóbbi meccseken már egyik segítője, az ificsapat trénere dirigált, viszont a zágrábi sportigazgató eközben cáfolt.

Ami tény: a zágrábiak a BL-ben nem jutottak be a nyolcaddöntőbe, míg a regionális SEHA-ligában tizenhét fordulót követően a harmadik helyen állnak. Az eredményekkel tehát adós a szakember, csapatával elmarad a zágrábi várakozásoktól. Az utóbbi két meccsen már nem Goluza, hanem segítője, egyben az ifiket is irányító, Boris Dvorsek meccselt a felnőttekkel. A honlap szerint utóbbi szakember lehet Goluza utódja is egyben. Bozidar Jovic sportigazgató azonban cáfolta a hír.

„Szó sincs erről, minden rendben van nálunk, továbbra is Goluza a csapat edzője – mondta a sportvezető, aki magyarázatot is adott. – Arról van csupán szó, hogy szövetségi kapitányi kötelezettségének eleget téve, már a magyarok elleni Eb-selejtezőre gondolva elment megnézni a Celje–Hamburg BL-találkozót, amelyen a kiszemeltjei közül Vori, Duvnjak és Lackovic is pályára lépett."

A magyar együttes április 4-én fogadja a horvátokat Veszprémben. Őszi, Szlovákia és Lettország elleni találkozóját mindkét favorit megnyerte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik