Női kézi Eb: Tudásunk alatt játszottunk az elején - Böhn

Vágólapra másolva!
2012.12.09. 20:40
Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata az első negyven percben lassan, körülményesen és messze tudása alatt játszott a Montenegró ellen elveszített Eb-mérkőzésen (28–26). Klivinyi Kinga szerint a magyar együttes bejut az elődöntőbe.

„Az első negyven percben sajnos lassan, körülményesen és messze a tudásunk alatt játszottunk – fogalmazott Karl Erik Böhn a találkozó után a magyar válogatott hivatalos Facebook-oldalán. – Aztán Klivinyi beállásával minden megváltozott, és főleg az ő góljainak köszönhetően meccsben tudtunk maradni, de sajnos ennél többre nem futotta. Ami a játékvezetőket illeti, amit megengedtek a montenegróiaknak, azt nekünk nem. Következetlenül és rosszul bíráskodtak. Azt gondolom, hogy a teljesítményük méltatlan az Eb színvonalához, de ezt már a horvátok elleni meccsen is megtapasztalhattuk."

„Természetesen nagyon szomorú vagyok az elvesztett meccs, és az elszalasztott lehetőség miatt, de úgy gondolom, hogy az utolsó húsz perc nagyszerűen sikerült, és arra teljesítményre építhetünk. A következő 2 meccsünket meg fogjuk nyerni és bejutunk az elődöntőbe" – nyilatkozta Klivinyi Kinga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik