Blog: a nem hagyományos kínai konyha - Bálint Mátyás írása

Vágólapra másolva!
2009.12.12. 10:54
Címkék
Újabb írással jelentkezett blogjában Bálint Mátyás, a Nemzeti Sport helyszínre kiküldött munkatársa, aki ezúttal is megosztja élményeit Kínáról, valamint a női kézilabda-világbajnokságról.
ÉDES-SAVANYÚ MÁRTÁS – BÁLINT MÁTYÁS BLOGJA

"Amit az otthoni édesz-szávánú cirke-tojászosz riz összeállítás alapján gondolsz a kínai konyháról, az nem igaz: a kínai konyha ugyanis egyrészt egymilliószor szebb, jobb, színesebb, mint az otthoni rettenet, másrészt eleve nem is létezik."

A blog teljes szövegét ide kattintva olvashatja el.

ÉDES-SAVANYÚ MÁRTÁS – BÁLINT MÁTYÁS BLOGJA

 "Amit az otthoni édesz-szávánú cirke-tojászosz riz összeállítás alapján gondolsz a kínai konyháról, az nem igaz: a kínai konyha ugyanis egyrészt egymilliószor szebb, jobb, színesebb, mint az otthoni rettenet, másrészt eleve nem is létezik."

A blog teljes szövegét ide kattintva olvashatja el.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik